TOP 5: Cei mai buni pantofi de alergare pentru șosea din 2018

A venit momentul să anunțăm TOP 5: Cei mai buni pantofi de alergare pentru șosea din 2018. Alergăm mii de kilometri și testăm pantofi de running pentru a veni cu informații utile către voi. Atunci când vă cumpărați o pereche de pantofi de alergare este super important să o luați în conformitate cu nevoile voastre. Trebuie să răspundă atât unor cerințe tehnice, dar să fie și super frumoși, nu-i așa?

Iată mai jos care sunt cele mai apreciate 5 modele ale anului 2018:

Under Armour HOVR

Noua platformă a pantofilor de alergare Under Armour s-a bucurat de un succes imens la nivel internațional, cât și național.

Rezumatul testului 321sport: Pantoful asigură o amortizare ieșită din comun și este perfect pentru alergările care pot dura chiar și zeci de kilometri. Deși partea superioară poate părea fragilă la prima vedere, aceasta oferă o susținere foarte bună a piciorului în timpul alergării.

Număr voturi: 28

Nike Epic React

Link review 321sport Nike Epic React Flyknit // Link review 180SEC: Nike Epic React

Cea mai mare lansare din ultimii ani pentru Nike a fost la Epic React, iar pantoful a primit imediat confirmarea publicului.

Rezumatul testului 321sport: Epic React este genul de pantof care se mulează atât de alergările lente, cât și pe cele rapide, iar nu multe modele sunt capabile de acest lucru. Talpa este foarte rezistentă, dar uneori în condiții de umezeală poate să alunece.

Număr voturi: 19

Nike Pegasus 35 Turbo

Știți cozile care se făceau atunci când se lansa Star Wars? Cam așa a fost prin toată lumea la lansarea Pegasus Turbo!

Rezumatul testului 321sport: superb, rapid, futurist. Link review

Număr voturi: 12

On Running Cloudflow

Apăruți oficial pe piața din România în 2018, pantofii On Running au impresionat rapid și au reușit să își atragă încă de la început un public fidel. Ideea de “Run On Clouds” a fost transpusă în talpa care răspunde nevoilor oricărui alergător.

Rezumatul testului 321sport:  este un pantof care reprezintă perfect expresia “Swiss Engineering”. Link review

Număr voturi: 5

adidas Boston Boost 7

Așa cum îi spune și numele, pantoful este gândit pentru alergătorii care își doresc viteză. Maratonul de la Boston este cunoscut pentru standardele foarte ridicate, motiv pentru care doar alergătorii foarte rapizi au șansa de a participa la această cursă. Modelul este unul ușor și special gândit pentru cursele făcute într-un ritm rapid.

Modelul nu a fost testat de 321sport.

Număr voturi: 3

Alte modele propuse, dar care au primit mai puțin de trei voturi: adidas Ultraboost Uncaged, adidas Sequence Boost, ASICS Nimbus 20, Nike Pegasus 34.

Top 5 pantofi alergare șosea 2018 se bazează pe experiența de running a testerilor 321sport (Flavia Matei, Alexandra Ciotloș, Radu Restivan, Corina Nițescu), combinată cu votul publicului înregistrat aici. Înainte de a achiziționa echipament pentru alergare vă invităm să urmăriți episoadele 321sport Review pentru a lua cea mai bună decizie de cumpărare.

Dacă reprezentați un brand de running, ne puteți trimite perechi de teste la adresa redacției după ce ne scrieți în prealabil un mail la start@321sport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu