Contentul 321sport, preluat de Under Armour US + povestea din spate

Contextul, pe scurt, e cam așa: România (încă) nu reprezintă o miză pe piața de running la nivel internațional. Motivele sunt numeroase: piață este mică și canalele gri sunt la mare căutare.

Așa că știrea cum că Under Armour US a preluat contentul produs de 321sport pentru a promova noul pantof HOVR este, într-adevăr, o știre importantă. Și în același timp este o confirmare că indiferent de țara din care provine, contentul de calitate devine automat internațional și nu are nevoie de viză pe pașaport.

Cum s-au întâmplat lucrurile?

Under Armour HOVR s-a lansat la nivel global pe 1 februarie 2018. Probabil știți că din 2014 facem review-uri de echipament sportiv pentru a crește gradul de informare asupra produselor de alergare, iar în toți acești ani am primit produse de test de la unele branduri, însă de fiecare dată la săptămâni sau chiar luni bune de la lansarea globală.

Echipa Under Armour România (adică distribuitorul Kvantum Sport) s-a luptat ca noi să primim pantofii cu o zi înainte de lansarea globală pentru a putea face un photo shooting cu HOVR, iar la scurt timp după lansarea oficială să putem lansa review-ul video.

Așa că pe 31 ianuarie, în jurul prânzului, pantofii au ajuns la noi la redacție. Aveam doar câteva ore să facem câteva fotografii prin oraș (lumina bună se ducea după ora 16), așa că efectiv am luat-o la goană în căutarea unor cadre prin care să punem pantoful în evidență, dar în contextul orașului nostru. Puteam să facem câteva fotografii de studio, cu siguranță nu ar fi arătat rău, însă ne-am ambiționat ca pozele să transmită mesajul: HOVR a ajuns la București.

Goana n-a fost degeaba: au ieșit niște poze foarte bune, care ne-au făcut să fim mândri de munca noastră. La câteva minute după publicare am primit un mesaj de la Resident Runners din New York, una dintre cele mai tari comunități de running din lume. Nu de alta, dar îi urmăream de mult timp și ne luam doza de inspirație de la ei. Ca să vă faceți o idee, revista Runner’s World a deschis cel mai important articol despre echipele underground de running chiar cu Resident Runners. Ce să mai, oamenii sunt foarte tari.

“Salut, ne place poza voastră, putem să o dăm mai departe către echipa Under Armour US?”, așa a sunat mesajul pe care ni l-au trimis pe pagina 321sport de Instagram. O altă paranteză pentru înțelegerea contextului: Resident Runners sunt o comunitate independentă sponsorizată de Under Armour US, așadar echipa lor de alergare este în strânsă legătură cu brandul.

O zi mai târziu, colegii de la Under Armour România ne cer dreptul ca Under Armour US să folosească poza, moment în care ne-am dat seama că dorința noastră de a produce content de calitate este apreciată. Ne-am dat acceptul, iar continuarea o puteți vedea mai jos. Ne bucurăm foarte mult că niște content produs în România este folosit de un brand global pentru promovarea celui mai important pantof de alergare din istoria companiei: HOVR.

Tot mai jos vedeți și review-ul pe care l-am făcut pentru pantof, dar și toate fotografiile realizate în photo shootingul de la București. Contentul nostru foto îl puteți urmări în special pe pagina 321sport de Instagram. Spor la alergat, oameni buni!

PS: Fotografiile sunt făcute cu excepționala cameră a telefonului Nokia 8.

Preluarea Under Armour pe contul oficial de Instagram

Preluarea Under Armour pe contul oficial de Facebook

Under Armour HOVR x Bucharest

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu