Under Armour HOVR – photo shooting în București. Pantofii se lansează pe 1 februarie

HOVR este cel mai așteptat pantof de alergare de la Under Armour din 2018. Acesta va fi disponibil începând cu 1 februarie în magazinele Under Armour din România (Băneasa Shopping City și AFI Cotroceni).

Până să fie lansat oficial în magazine, am avut ocazia să vedem noul pantof și să îi facem câteva fotografii în București. Acesta intra în probe la 321sport review, iar după ce va fi alergat cel puțin 50 kilometri veți putea vedea recenzia pe canalul nostru de Youtube.

Modelul HOVR are două variante: Phantom și Sonic. Lansarea din SUA a fost una cu adevărat spectaculoasă: pentru că unul dintre produse se numeste Phantom, pantofii au fost aduși la eveniment cu mașini Rolls Royce Phantom. Cât de cool e treaba asta? 😀

Pantoful promite să fie o combinație perfectă între amortizare și retur al energiei, fiind alături de alergători în toate momentele importante. Tehnologia HOVR a fost dezvoltată în parteneriat Dow Chemical, unul dintre liderii mondiali în ceea ce privește inovația și sustenabilitatea. HOVR este cea de-a treia platformă de amortizare a producătorului american după Micro G și Charged Cushioning.

Pantoful arată tare bine și ne bucurăm că am putut să-l pozăm în centrul Bucureștiului într-o zi însorită de iarnă. Hai să trecem la partea de imagini, iar în curând publicăm review-ul video.

Under Armour HOVR Phantom x Bucharest

Partea superioară a pantofului beneficiază de tehnologia Energy Web

Under Armour HOVR și culorile Bucureștiului

Mai multe fotografii realizate cu Nokia 8 veți putea vedea și pe contul de Instagram 321sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu