New York, Boston, Berlin și noi: suntem finaliști la Running Awards 2018!

Pe 5 decembrie aflam cu mare bucurie că am fost nominalizați la The Running Awards, competiție care premiază excelența la nivel global în alergare.

Și v-am rugat să ne votați, poate-poate ajungem pe shortlist.

Tocmai ce-am primit un mail în care am fost anunțați că SUNTEM PE SHORTLIST cu toate cele 3 nominalizări!!! 🙂 Vă mulțumim pentru voturi!!

La categoria Publications & Online / Blog suntem în finală pentru platforma 321sport și documentarul de alergare Discover the World through its Marathons!

La categoria Running Events / International Events suntem în finală cu Tura de vis (The Dream Run) – ediția de vară. Și chiar în această săptămână organizăm ediția de iarnă, așadar bucuria este și mai mare!

Cum ne puteți ajuta?

Până pe 15 martie ne puteți vota pe site-ul therunningawards.com. Și ne-am bucura tare mult dacă ați face acest lucru (încă o dată). Decernarea premiilor se face pe 19 aprilie 2018 la Londra… și totul este posibil! 🙂

Cu ce rămânem din experiența asta?

S-o spunem onest: suntem super fericiți că am reușit să producem idei de alergare în România care să capete apreciere internațională.

Faptul că suntem pe shortlist alături de competiții precum New York Marathon, Boston Marathon, Berlin Marathon sau Capadoccia Ultra-Trail sau că proiectele noastre de content se află pe aceeași listă cu DC Rainmaker, irunfar.com, Running Shoes Guru ne face mândri să reprezentăm România la cel mai înalt nivel.

Scopul nostru este să reinventăm alergrea în fiecare zi, să o facem accesibilă pentru oricine și să inspirăm oamenii să se alăture sportului. Am îndrăznit să facem proiecte despre care mulți au spus “bă, ăștia-s nebuni”, dar știm că nebunia asta a convins oameni să se apuce de sport.

De aproape 3 ani 321sport înseamnă cultură de running, iar prin toate acțiunile noastre încercăm să avem un impact pozitiv în societate prin sport, educație și entertainment sportv.

LIBER LA GIF-URI CU ȘI DESPRE FERICIRE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu