321sport, trei nominalizări la Running Awards 2018: votează-ne!

Suntem super fericiți că proiectele 321sport au ecou internațional, iar activitățile noastre în zona de alergare au impact atât în România, cât și în alte țări.

Vă anunțăm cu mare bucurie că suntem nominalizați la trei categorii în cadrul competiției The Running Awards, care premiază excelența în alergare la nivel internațional!

Pe 6 decembrie se va face shortlist-ul pentru fiecare categorie. Dacă vreți să ne sustineți, vă rugăm să ne votați până miercuri, 6 decembrie, la ora 18:00. Dacă intrăm pe shortlist, o să vă mai batem la cap cu voturile pentru finală 🙂

Iată proiectele pentru care am fost nominalizați:

Tura de vis (categoria Running Events / International Events) – evenimentul în care am alergat de la apus până la răsărit, lansând un nou concept în România.

Discover the World through its Marathons (categoria Publications & Online / Blog) – documentarul nostru care combină sportul, cultura și istoria.

Comunitatea 321sport (categoria Publications & Online / Online community) – pentru faptul că am reușit să inspirăm oameni, prin comunicarea online, să se apuce de alergat.

Dacă vreți să ne votați, o puteți face aici: http://therunningawards.com/#vote! Poate ajungem printre finaliști la marea gală de la Londra din aprilie 2018. Mulțumiiiim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu