Cum a început programul #dela1la21 – filmului primului sezon

La începutul lui 2015 am început un program de alergare dedicat celor care n-au alergat niciodată și care-și dau duhul după 1 kilometru de alergare. Și i-am zis simplu: #dela1la21 (click pe link pentru a citi întreaga poveste a programului).

Ne-am strâns o mână de oameni și ne-am antrenat timp de câteva luni împreună în perioada februarie-mai 2015. A fost prima oară când Radu și-a asumat misiunea de a antrena oameni pentru alergare. Adică azi am alergat 1 kilometru, apoi 2-3, 5, 10, 15 și tot așa. Treptat și cu răbdare!

Eram puțini, speriați, fără experiență, dar a fost o poveste care ne-a unit și ne-a motivat reciproc. Și ne-am gândit că ar fi mișto să repostăm filmul primului sezon #dela1la21, când am terminat cei 21 kilometri la Bucharest Half Marathon 2015.

Acum suntem la sezonul 7 de pregătire (cine și-ar fi închipuit că vom ajunge aici?!) și sute de oameni și-au luat inima în dinți și-au venit în programul #dela1la21. Dacă ai citit rândurile astea și ți-am trezit pofta de alergare, te așteptăm în fiecare marți la 19:30 în Herastrău. Vino cu niște haine de sport și un pic de ambiție, iar noi facem din tine un campion. Știm că pare ireal, însă nu costă nimic. Așa ca lasă-ți fricile acasă și hai la joacă!

PS: mai sus puteți vedea poza de la finishul primului sezon #dela1la21!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu