Știri în Alergare #10 – UTMB, Varșovia, Chișinău și Alergător de Poveste

Cum faci să ajungi la episodul 10? Sari peste episodul 9 🙂

Nu am sărit intenținat peste el, însă ultimele săptămâni au fost extrem de pline (UTMB, 321sport Berlin Running Tour) și nici nu s-au întâmplat foarte multe lucruri în lumea alergării. Așa ca am renunțat la episodul 9.

În altă ordine de idei, am ascultat feedbackul vostru și am decis să abordăm știrile într-un mod mai uman și mai natural. Așadar nu veți mai vedea replici care aduc foarte mult cu formatul de știri de la tv, ci discuții deschise despre cele mai importante subiecte.

Acum să trecem la treburi serioase. În acest episod discutăm despre experiența fantastică de la UTMB și documentarul de running Discover the World through its Marathons pe care l-am filmat, apoi povestim despre următoarele curse din calendarul 321sport: Maratonul de la Varșovia și Maratonul de la Chișinău.

Tot în acest episod anunțăm și lansarea proiectului Alergător de Poveste, o serie de interviuri cu oameni care fac lucruri deosebite în lumea alergării. Primul interviu este cu Andreea Sembely (@runwithurdog), unul dintre cei mai importanți promotori ai canicrossului. Interviul complet îl puteți vedea aici.

Nu în ultimul rând, ne-am bucura să primim informări de presă la adresa start@321sport.ro de la entitățile sportive care organizează evenimente.

Și așteptăm mesaje și propuneri de subiecte de la cei care ne urmăresc. Dacă ați făcut ceva deosebit sau știți pe cineva care s-a remarcat (nu doar prin rezultate sportive, ci și prin fair-play sau gesturi frumoase), ne puteți scrie tot la adresa de mai sus.

Spor la antrenamente și nu uitați că un alergător informat este un alergător câștigat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu