Moldova-n alergare, hai cu noi la sărbătoare: 321sport Running Tour Chișinău

Pe 1 octombrie vă propunem să descoperim Chișinăul și Moldova în haine de sărbătoare, chiar în timpul Maratonului Chișinău!

Aventurile 321sport Running Tour powered by Vola.ro continuă cu cea mai importantă competiție sportivă de masă din Moldova: Maratonul Chișinău 2017.

Această cursă reprezintă finalul sezonului 6 al programului #dela1la21, în care am antrenat începători pentru a termina primul lor semimaraton.

Ce înseamnă să alergi cu 321sport? Ne place să ne distrăm la curse și să facem o bucurie din fiecare maraton pe care îl alergăm! Așadar ingredientele principale sunt buna dispoziție și spiritul de echipă, motiv pentru care vom alerga împreună (poate chiar vom și dansa din când în când!). Știm că medaliile de finisher sunt importante, însă amintirile sunt cele cu care rămânem în suflet, așadar transformăm fiecare maraton într-o sărbătoare 🙂

Pentru 321sport Running Tour Chișinău powered by Vola.ro avem două pachete: unul cu transport inclus (cu avionul) și unul fără transport, pentru cei care vor să vină cu mașina sau cu alte mijloace.

Prețul pachetului cu avion este de 271 EUR și include:
– Transport București – Chișinău – București cu Air Moldova (bagaj de cală opțional, achiziționabil în aeroport, costă 10 EUR). Plecare vineri seara, întoarcere luni dimineața. (Acest orar permite călătoria la Chișinău fără a ne lua zile libere de la birou.)
– Cazare 3 nopți la hotel Ezio Palace 3* cu mic dejun inclus
– Înscriere la Maratonul Internațional Chișinău
– Tur subteran cramele Cricova
– Tricou oficial al deplasării
– Medalie de alergător internațional (separat de medalia competiției)

Prețul pachetului fără transport este de 160.5 EUR și include toate serviciile de mai sus, cu excepția zborului.

Înscrierile se fac până pe 8 septembrie prin achitarea unui avans de 120 EUR pentru pachetul cu transport inclus și 80 EUR pentru pachetul fără transport.
Avansul nu este rambursabil în caz de anulare. Diferența va fi achitată cu două săptămâni înainte de plecare (termen limită: 14 septembrie).

Dacă v-am convins, tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un email la adresa vacante@vola.ro, cu subiectul Chișinau – pachet marathon 321sport în care să specificați pachetul pentru care doriți să optați, precum și datele voastre de contact (nume, prenume, telefon).

Pentru orice întrebări ne puteți scrie pe pagina de Facebook 321sport sau la adresa de email start@321sport.ro.

Sursă foto: www.facebook.com/chisinaumarathon/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu