Descoperă Berlinul în alergare! 321sport Running Tour Berlin / 15-17 septembrie 2017

321sport Running Tour Berlin este un proiect pe care-l pregătim de foaaarte multe luni și de abia așteptam să-l putem face public.

Împreună cu cei de la agenția de turism Vola.ro, am pregătit un tur de alergare în Berlin, orașul care găzduiește unul dintre cele mai mari și spectaculoase maratoane din lume.

Am planificat trei trasee de alergare care ne vor purta prin cele mai frumoase zone ale Berlinului, de la poarta Brandenburg la zidul Berlinului, Checkpoint Charlie, promenada râului Spree, Tiergarten și nu numai. Vom vedea orașul așa cum nu l-am mai văzut vreodată și vom descoperi în alergare locuri deosebite.

Turele de alergare vor fi precedate de încălzire și, la final, sesiuni de exerciții de forță cu greutatea corpului și stretching. Alergările sunt de nivel ușor spre mediu și vor fi ținute și supravegheate de antrenorii 321sport: Radu Restivan și Flavia Matei.

Și, pentru că după o alergare prin oraș merge și un răsfăț culinar, vom avea și un Food Tour al orașului, cu mâncarea și băutura incluse. Ghidul nostru va fi Per Meurling, de la Berlin Food Stories, unul din cei mai apreciați food bloggers și critici culinari locali.

Turul va fi în weekendul 15-17 septembrie 2017 (vineri-duminică) și este limitat la 20 de locuri.

Preț: www.vola.ro/321sport

În preț sunt incluse transportul cu avionul București-Berlin + retur, 1 bagaj mic de mână, cazare 2 nopți în cameră dublă la Hotel Berliner Hof 3*, 3 trasee de alergare cu Radu și Flavia, antrenorii 321sport, precum și turul culinar al orașului.

Atenție! Avem un număr limitat de 20 de locuri.

Prețul este valabil doar pentru cazare în cameră dublă. Pentru cazare single, acesta este de 290€/persoană.

De asemenea, oferta este valabilă până pe 5 iulie. După această dată, prețul va începe să crească.

Vă puteți înscrie pe vola.ro/321sport (tot acolo vei găsi și mai multe detalii despre acest tur).

321sport Running Tour Berlin este întruchiparea experienței documentată de Radu în urmă cu doi ani, în primul episod al video-documentarului Discover the World Through its Marathons:

321sport Running Tour Berlin este primul pachet de running tour din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu