#TuraDeVis Winter Edition 2018: Alergăm de la răsărit până la apus. Unim orașul!

#TuraDeVis este ideea prin care ducem cultura de running în stradă. Unim orașul prin sport și aducem oamenii împreună.

Am început povestea în 2017 la solstițiul de vară când am dat startul la apus în parcul Herăstrău și am terminat la răsărit în Parcul Natural Văcărești. Povestea primei experiențe o puteți citi aici. Am continuat la solstițiul de iarnă din 2017 pe o vreme rece și ploioasă, dar asta nu ne-a oprit să alergăm de la răsărit până la apus. Am pornit de la Piața Unirii și am terminat în același loc, întreaga poveste o puteți vedea aici.

Afișul oficial #TuraDeVis Winter Edition 2018

2018 a adus cel mai mare eveniment #TuraDeVis de până acum: am fost o echipă imensă pe străzile Bucureștiului și am alergat la solstițiul de vară de la Teatrul Național până la Obor. O petrecere continuă a alergătorilor pe care o vom povesti mult timp de acum încolo. Aici puteți citi toată povestea din vară.

La solstițiul de iarnă din 2018 avem un nou eveniment #TuraDeVis. Noi credem că este o experiență pe care orice alergător ar trebui să o trăiască cel puțin o dată în viață pentru a înțelege cum această cultură prinde aripi în România. 15 decembrie 2018 – #TURADEVIS WINTER EDITION 2018!!!

Pentru a simboliza cum alergarea unește oamenii, #TuraDeVis va trece prin toate sectoarele Bucureștiului, unind sportivii de peste tot. Vom începe de la Universitate, apoi vom merge pe rând în sectoarele 1, 6, 5, 4, 3 și 2. Bucureștiul este locul nostru de joacă în fiecare zi atunci când alergăm, iar granițele nu există atunci când gândim la fel. De aceea cu această ocazie lansăm un hashtag nou care va defini cultura de running românească: #ALLROMANIA.

Să trecem la cele mai importante informații: PROGRAM, TRASEU, VITEZA DE ALERGARE, REGULI, RECOMANDĂRI DE ECHIPAMENT și ÎNSCRIERE!

Program: 15 decembrie 2018. Pornim la 07:45 (răsărit) de la Pasajul Universitate și ne oprim la 16:36 (apus) la KFC Centrul Vechi (Str. Șelari, nr. 12).

Traseu: #TuraDeVis va străbate toate cele 6 sectoare ale orașului și va trece atât prin fața unor locuri importante, cât și prin locuri mai puțin cunoscute. Va fi un mix de nou și vechi care va surprinde alergătorii la fiecare pas 🙂

LINK TRASEU: https://goo.gl/maps/vgKYbnZS5bn. Acesta poate suferi modificări în funcție de vreme sau orice alți factori. Traseul va fi transmis live prin Garmin Connect, însă este posibil ca din cauza condițiilor meteo să apară probleme. Vom transmite către participanți un număr de telefon la care vom putea fi contactați de cei care vor să se alăture pe traseu.

Traseul de la #TuraDeVis Winter Edition 2018

PROGRAM ESTIMATIV (distanțe aproximative):

START: ne vedem la 07:30 în pasajul de la Universitate și pornim spre nord.

 • 5 KM: Parcul Herăstrău / pauză de ceai și cafea la KFC Aviatorilor
 • 11 KM: Insula Lacul Morii
 • 13.5 KM: pauză de ceai și cafea la KFC Crângași
 • 18.5 KM: Parcul Moghioroș (Drumul Taberei) / pauză de ceai și cafea la KFC Auchan
 • 23 KM: Parcul Romniceanu
 • 25 KM: Piața de Flori
 • 27 KM: Parcul Carol
 • 28.5 KM: Parcul Tineretului
 • 32 KM: pauză de ceai și cafea la KFC Mihai Bravu
 • 35 KM: Parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza)
 • 38 KM: Mega Mall București cu pauză de ceai la magazinul Secom
 • 42 KM: Stadionul Dinamo
 • 45 KM: Centrul Vechi (KFC Centrul Vechi, str. Șelari, nr. 12)

*traseul este informativ și poate suferi modificări în funcție de vreme și/sau viteza grupului.

VITEZA cu care vom alerga: Tura de vis nu este o competiție, așadar vom alerga după viteza celui mai încet alergător. Pe toată durata evenimentului vom rămâne un grup unit și ne vom bucura de oraș împreună.

REGULI: Foarte important: respectăm regulile de circulație! Vom traversa doar pe culoarea verde a semaforului, iar pe trotuar vom lăsa loc și pentru ceilalți pietoni. Vom participa la eveniment doar dacă suntem într-o stare bună de sănătate, iar dacă vom simți că ne este rău sau nu mai putem alerga, ne vom opri din efort și vom anunța responsabilul 321sport.

RECOMANDĂRI DE ECHIPAMENT: Suntem în plină iarnă, așadar trebuie să ne asigurăm că alergăm în condiții de siguranță. Vom folosi echipament adecvat unor temperaturi scăzute: pentru partea superioară recomandăm bluză de corp, tricou, bluză cu mânecă lungă, geacă de alergare, mănuși, fular sau buff, căciulă, iar pentru partea inferioară recomandăm pantaloni lungi (colanți sau trening), pantaloni scurți deasupra, ciorapi mai groși, pantofi cu o membrană care să protejeze împotriva frigului și a apei. Încurajăm toți participanții să vină cu un mic rucsac în care să aibă câteva tricouri de schimb, o bluză cu mânecă lungă sau o geacă uscată (pentru a fi folosită la finalul evenimentului). Este foarte important să protejăm extremitățile, așadar nu uitați de mănuși, buff și căciulă!

ÎNSCRIERE: pentru înscriere este obligatoriu să completați formularul – acesta ne ajută să ne pregătim logistic pentru punctele de hidratare și conține declarația pe propria răspundere. Link formular: https://goo.gl/forms/pEI1wAi86MGAXM0S2

PREMII: O să avem unul sau mai multe premii mișto pentru alergători. Vom face tragere la sorți în baza înscrierilor din linkul de mai sus. 🙂 Câștigătorul/câștigătorii vor fi premiați la fața locului și este obligatoriu să fie prezenți la tragerea la sorți. Dacă nu sunt prezenți, vom face altă/alte extrageri.

CUM TE POȚI ALĂTURA: Te așteptăm să alergi alături de noi atât cât îți dorești. Poți face toată distanța, poți veni pe parcurs.

 

Tura de vis este un proiect încurajat de Secom®, KFCGarmin România, Nokia Mobile și Mega Mall București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu