Alergare de la răsărit până la apus? Suntem Alive! cu toată energia din lume!

Alive! de la Secom România este un produs care ne-a fost alături în cele mai îndrăznețe încercări sportive pe care le-am avut până acum. Avem nevoie de energie pentru fiecare antrenament, pentru alergările scurte și pentru cele lungi, dar mai ales ca să îmbinăm viața sportivă cu cea profesională și cea personală. Fiecare zi este o încercare pentru oamenii activi, iar energia Alive! ne-a ajutat la fiecare pas al acțiunilor 321sport.

#TuraDeVis este o provocare imensă și poate cea mai nebună idee 321sport. Avem nevoie de toată energia din lume! La evenimentul #TuraDeVis Winter Edition 2018 vom avea parte de un boost de energie de la Alive! – participanții vor putea câștiga premii constând în pachete Alive, cât și echipament sportiv util pentru antrenamentele pe timp de iarnă 🙂

Și nu doar atât: la magazinul Secom din Mega Mall vom fi întâmpinați cu ceai cald și multă veselie pentru a avea energie să continuăm alergarea de la răsărit până la apus pe 15 decembrie!

Premiem energia alergătorilor la #TuraDeVis!

Tot în cadrul magazinului Secom vom organiza tragerea la sorți pentru un super concurs creativ! Vrem să vedem cum arată o pregatire energizantă în dimineața de dinaintea evenimentului. Așteptăm fotografii cu echipamentul pentru #TuraDeVis, cu ritualul care îți dă energie, cu micul dejun și orice altceva care te ajută să prinzi putere pentru această cursă nebună!

  • Urcă poza pe Instagram cu #TuraDeVis #Alive și tag către @321sport și @secom.romania
  • În magazin vom alege random câștigătorii unor pack-uri de energie oferite de Alive! de la Secom

Click aici pentru toate informații despre #TuraDeVis Winter Edition 2018.

Mai mult decat un complex de vitamine si minerale, Alive!™ conține 133 de ingrediente esențiale naturale pentru necesarul zilnic de energie.

În 2017 am avut o primire super călduroasă de la echipa Secom din Mega Mall. Chiar ne-am simțit ca acasă! 🙂

Alive! de la Secom România a fost doza de energie pentru Maratonul de la New York 🙂

La #TuraDeVis Summer Edition 2018 am avut o provocare super specială pentru alergători: am căutat cea mai energică săritură, apoi am premiat cu echipament sportiv unul dintre alergătorii 321sport: Iulia Bunea a câștigat echipament sportiv pe care l-a folosit cu la antrenamente și competiții.

Click pe poza de mai jos pentru a vedea galeria realizată atunci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu