Tura de Vis: Despre momentul perfect să demonstrezi că #potimaimult!

Tura de Vis a luat naștere în 2017, atunci când am scos alergarea în stradă. Și nu în orice fel, ci în toiul nopții! A fost o adevărată provocare ce ne-a ajutat să dăm mereu puțin mai mult. Ne-am propus să pornim la apusul soarelui și să ne oprim abia când a răsărit din nou.

La început părea o întreagă nebunie, dar an de an am demonstrat că mereu poți mai mult! Am făcut asta deja de trei ori (2017, 2018 și 2019) și ne propunem să nu ne oprim aici! Chiar dacă la fiecare eveniment avem oameni care sunt alături de noi constant, ne bucurăm enorm când vedem fețe noi care își pun întrebarea: “oare eu pot să fac toată această nebunie?”. Și este un sentiment minunat când îi vedem la final obosiți, dar fericiți și împliniți.

Să participi la Tura de Vis înseamnă atât să te bucuri de o petrecere în alergare, dar și un moment ideal să dai tot ce ai mai bun. Până la urmă, vorbim de un efort susținut și de o noapte în care nu numai că nu dormi, dar și alergi pe străzile Bucureștiului, din dorința de a simți acel gust plăcut al libertății.

Alături de Zuzu Fit, ne-am dorit să aflăm ce înseamnă să #potimaimult și cum percep alergătorii ideea de a te autodepăși la Tura de Vis, așa că am stat de vorbă cu o parte dintre ei. Fiecare a alergat pe tot parcursul traseului și a demonstrat că este mereu loc de încă puțin. Le-am făcut fotografii la apus, apoi la răsărit, iar după aceea am aflat de la ei cum au simțit toată experiența de la Tura de Vis.

[vc_text_separator title=”Before and after Tura de Vis 2019: ce te face să #potimaimult?” css=”.vc_custom_1562243346121{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}”]

Apasă pe fotografie pentru a citi povestea fiecărui alergător.

[vc_masonry_grid post_type=”post” max_items=”40″ style=”lazy” items_per_page=”15″ element_width=”6″ orderby=”title” order=”ASC” item=”masonryGrid_BlurOut” grid_id=”vc_gid:1562318577224-7f48a70e23e3ce32db9a95630c9c5553-2″ taxonomies=”873″]
Meniu