Ceasuri de poveste: Radu Restivan și Garmin fēnix 5

Radu Restivan este fondatorul 321sport, antrenor de atletism și prezentatorul documentarului de alergare Discover the World through its Marathons. În campania Ceasuri de poveste, Radu oferă ceasul lui Garmin fēnix 5 celui care va licita cea mai mare sumă pentru ca mai mulți copii să primească primul lor echipament sportiv complet.

Povestea alergării în viața lui Radu

Cred că întotdeauna mi-am dorit să alerg un maraton, dar părea că viața mă duce în totul și cu totul altă direcție. M-am apucat de alergare în 2014 după ce m-am hotărât să particip la proba de semimaraton de la Bucharest Marathon, apoi la o săptămână distanță am alergat maratonul la Budapesta. Am fost puțin inconștient să fac trecerea atât de repede, dar am avut noroc că nu am pățit nimic.

Atunci mi-am dat seamă că alergarea îmi aduce o bucurie pe care nu o găsisem în altceva, așa că viața mea a început să se învârtă în jurul acestui sport. Așa a apărut ideea de a transforma cursele alergate în povești care să includă nu doar partea sportivă a fiecărei curse, ci și cea culturală și istorică. Realizarea documentarului Discover the World through its Marathons m-a purtat în locuri foarte diferite: de la străzile din Beijing la munții din zona Mont Blanc. Simt că nu rezultatele personale mă ajută să inspir oamenii să facă sport, ci felul în care reușesc să povestesc despre experiențele alergatului. Nu voi fi niciodată cel mai bun sportiv, însă îmi doresc să fiu un povestitor care să ducă atletismul cât mai departe.

Experiența cu Garmin fēnix 5

fēnix 5 este un ceas special pentru mine și îmi amintesc că împreună am trăit multe momente frumoase, dar și clipe în care totul a fost la limită. Îmi aduc aminte Retezat Skyrace 2017, când am prins o furtună puternică, grindină și vânt năprasnic. Toate dispozitivele electronice cedaseră, mai puțin ceasul, simțeam că este singurul lucru care mă va scoate la liman. Unele momente, mai ales când ne împingem limitele, ne leagă într-un mod deosebit de anumite lucruri din jurul nostru.

UTMB 2017 (proba OCC), una dintre experiențele memorabile cu Garmin fēnix 5

Avem o istorie împreună și îmi este greu să mă despart de el, însă știu că acest ceas va face mai frumoasă viața unor copii și le va oferi șansa de a face sport!

Licitează pentru ceasul lui Radu Restivan!

Licitația pentru ceasul Garmin fēnix 5 al lui Radu Restivan începe de la 1.000 lei. Ofertele se trimit la adresa de email start@321sport.ro, iar zilnic la ora 12:00 vom posta cea mai mare ofertă primită până la momentul respectiv. Banii obținuți vor fi folosiți în proiectul #KMpentruVIITOR pentru cumpărarea de echipament sportiv pentru copii defavorizați. Pentru mai multe detalii despre mecanismul licitației puteți accesa pagina campaniei.

Update licitație:

Preț pornire: 1.000 lei

Update 11.07.2018 – Monica G. – 1.000 lei

Update 14.07.2018 – Ablachim S. – 1.300 lei

Update 18.07.2018 – Monica G. – 1.360 lei

Licitaţie încheiată. Mulţumim!

Ceasul Garmin fēnix 5 purtat de Radu Restivan este scos la licitație în campania Ceasuri de poveste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu