Ceasuri de poveste

În viața unui alergător există un singur obiect care va fi prezent în orice moment al călătoriei sportive: fie că este un antrenament, o competiție sau o evadare în natură, ceasul este acolo și va înregistra fiecare pas, bătaie de inimă și emoție trăită.

UPDATE 7 decembrie 2018: Click pe fotografia de mai jos pentru a vedea finalul campaniei: 80 copii au primit echipament sportiv complet!

Toată bucuria din lume!

Momentul în care un ceas este înlocuit cu altul, cel vechi nu devine un obiect second hand, ci se transformă într-o poveste definitorie pentru omul care l-a purtat. Acesta strânge toate amintirile, victoriile și eșecurile, luându-și rolul unei cărți care descrie drumul celui care l-a purtat.

Campania “Ceasuri de poveste” este un proiect Garmin România și 321sport care reunește mai mulți atleți profesioniști și amatori sub aceeași dorință: aceea de a transforma un obiect încărcat cu multe povești într-o șansă la sport pentru copii!

Din dorința de a face bine împreună, ceasurile Garmin folosite de ambasadorii brandului vor putea fi cumpărate prin licitație, iar fondurile obținute vor fi folosite în campania #KMpentruVIITOR, prin care mai mulți copii vor primi primul lor echipament sportiv.

Cum se desfășoară campania:

  1. Citiți poveștile ambasadorilor Garmin implicați în campania Ceasuri de poveste.
  2. Licitați pentru ceasul ales: suma licitată se transmite la adresa de email start@321sport.ro. Mailul va conține: nume complet, număr de telefon, sumă licitată. Urmăriți zilnic în pagina fiecărui atlet care este cea mai mare sumă oferită până la momentul respectiv. Update-urile se vor efectua zilnic la ora 12:00. Suma licitată trebuie să fie cu cel puțin 50 lei mai mare decât oferta anterioară.
  3. Campania se desfășoară până miercuri, 18 iulie, 12:00 (la miezul zilei).
  4. Câștigătorul licitației va fi anunțat pe pagina atletului, iar în termen de 48 ore va trebui să transfere suma către contul Asociației Sportive 321sport.
  5. Ceasurile vor fi trimise prin curier sau înmânate personal (în funcție de fiecare caz) câștigătorilor licitației.
  6. Din banii obținuți se cumpără echipament sportiv pentru copii fără posibilități financiare. Oamenii implicați în campanie vor merge la mai multe grupuri de copii pentru a înmâna echipamentul sportiv și pentru a face sport împreună.

Împreună ducem mai departe povestea sportului: licitează până la terminarea campaniei, câștigă un ceas de poveste și schimbă viața unor copii!

Licitaţia s-a încheiat. Mulţumim!

Acum Ceasurile de poveste merg mai departe! Iată câștgătorii licitației Garmin»
[trx_title type=”3″]Poveștile sportivilor și ceasurile scoase la licitație[/trx_title]
[vc_masonry_grid post_type=”post” max_items=”10″ element_width=”6″ item=”basicGrid_SlideFromLeft” grid_id=”vc_gid:1531921954271-36ee8815778f677dc3eecda68e876397-7″ taxonomies=”399″ exclude=”6570″]
Meniu