Serile 321sport – platformă educațională pentru alergători

Pentru că noi credem foarte mult în porcesul de învățare continuă, iar educația reprezintă un punct de pornire pentru orice activitate – inclusiv sportul, am inițiat o serie de evenimente cu scop educativ. Serile 321sport  au ca rol principal transmiterea de informații valoroase din partea unor specialiști către atleții amatori.

De ce învățare continuă? Lucrurile se schimbă foarte repede în lumea sportului, mereu apar tehnologii și metode noi care au ca scop eficientizarea antrenamentelor și obținerea unor rezultate mai bune.

De-a lungul timpului am organizat cursuri de prim ajutor sau seminarii de nutriție pentru sportivii din comunitatea 321sport, însă am simțit nevoia de a lansa un proiect de sine stătător care să ne ajute să punem bazele unei educații sportive sănătoase pentru alergători.

Ne propunem să aducem în atenția voastră evenimente care aduc plus valoare, așa că la Serile 321sport veți cunoaște oameni extraordinari, cu multă experiență în lumea sportului, care doresc să îi ajute pe cei aflați la început de drum să se bucure cât mai mult de sport.

Serile 321sport sunt un demers educațional încurajat de Secom România.

Până în prezent, în cadrul Serilor 321sport am vorbit despre:

 

  1. Accidentările la alergători: cum le prevenim și cum le tratăm. În fața unui public format din alergători s-au aflat trei specialiști în domeniu, oameni cu o vastă experiență sportivă: Dr. Alin Popescu (unul dintre cei mai renumiți specialiști în medicină sportivă), biathlonista Eva Tofalvi (de șase ori participantă la Jocurile Olimpice de Iarnă) și Florin Florea (Președintele Federației Române de Atletism și fost atlet de performanță).
  2. Alimentația pentru alergători – cum să ne hrănim corect. Cei trei speakeri din cadrul evenimentului au fost: Dr. Oana Dumitrache (medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice), Dr. Alin Popescu (medic primar în medicină sportivă) și Florin Ioniță (ultramaratonist, câștigător Ultrabalaton 2016).
[trx_blogger style=”masonry_3″ info=”” descr=”150″ title=”Arhivă Serile 321sport” link=”https://www.321sport.ro/category/serile321sport” link_caption=”Vezi mai multe articole” cat=”281″ count=”6″ offset=”0″]
Meniu