Povestea #PotSaZbor #dela1la21

Povestea #dela1la21 a început în ianuarie 2015, atunci când am dat startul unui program dedicat începătorilor. Atunci ne propuneam să îi ajutăm să alerge un semimaraton, pornind de la un kilometru și ajungând până la 21 de kilometri. Promisiunea noastră a fost să trecem linia de finish împreună și să nu lăsăm pe nimeni în urmă. Întreaga istorie #dela1la21 poate fi citită aici.

În cei 8 ani de când organizăm alergările săptămânale, fără excepție, am avut alături mii de alergători. De fapt, primele-primele alergări 321sport au fost în Tineretului, apoi ne-am mutat în Herăstrău. Și din dorința de evolua, am adăugat antrenamente de alergare pe pistă, cât și la pădurea Băneasa pe trail.

Astfel că #PotSaZbor #dela1la21 a devenit cel mai mare și mai eficient program de pregătire pentru primul semimaraton (și ulterior maraton), performanță recunoscută de Bucharest Running Club, organizatorii Bucharest Marathon și Bucharest Half Marathon.

În sezonul 17, care se desfășoară în perioada mai 2023 – octombrie 2023, continuăm cu antrenamentele de marți și joi seara, așadar, invităm toți alergătorii din România să învețe să zboare în alergare alături de noi!

Scopul final al sezonului 17 #PotSaZbor #dela1la21 este trecerea liniei de finish la Bucharest Marathon 2023. Fie că vrei să termini primul maraton sau îți dorești să scoți un timp mai bun, la alergările cu noi întotdeauna veți găsi soluția pentru obiectivele proprii.

Antrenamentele 321sport au fost, sunt și vor fi gratuite, tocmai din dorința de a face accesibilă experiența de alergat pentru absolut oricine.

AMBASADORI 321SPORT X UNDER ARMOUR

VALENTINA BOGDAN

Valentina are 26 de ani și îți desfășoară activitatea profesională într-o corporație care aparține domeniului transport/logistic. Dintotdeauna a cochetat cu mișcarea, însă a descoperit alergarea abia în 2021, iar de atunci, acest sport a devenit parte din prioritățile sale. A alergat curse de la 5 kilometri până la un maraton complet, dar distanțele sale preferate sunt de 10 kilometri și semimaraton.

“Deși la început alergam de una singură, pot să spun că m-am conectat cu alergatul mult mai mult de când am început să alerg în comunitatea 321sport. Alergarea reprezintă pentru mine o modalitate pozitivă de a-mi limpezi mintea, de a ieși în aer liber și de a avea energie. Sunt fericită să fiu ambasador 321sport, o comunitate atât de incluzivă și pozitivă, deoarece îmi oferă ocazia de a face alergarea un sport mai vizibil în rândul prietenilor, cunoștințelor, cât și altor persoane din exterior. Excited to met you on the roads and trails!”

Instagram

SILVIU POPESCU

Silviu are aproape 34 de ani, iar pe lângă alergător, e tată și lucrează într-o multinațională în domeniul bancar. În urmă cu 8 ani, a început să alerge constant, momentul de start al acestui obicei fiind corelat cu momentul în care a decis să renunțe la fumat.

“Să fiu ambasador 321sport este o responsabilitate, dar în același timp și o împlinire, deoarece îmi place să fac lucruri frumoase, să inspir oamenii din jurul meu și mi-am dorit mult să pot face asta și într-un mod oficial.  Sper să inspir în continuare oamenii să adopte un stil de viață sănătos, sustenabil și să-și dorească să petreacă mai mult timp în natură. Alergarea chiar este una dintre cele mai la îndemână opțiuni pentru a duce o viață mai bună atât la nivel fizic, cât și mental!”

Instagram

TANIA BĂDĂLICĂ

Tania are 34 de ani, iar în viața de zi cu zi este travel consultant.
Cochetează cu sportul de câțiva ani buni, dar pasiunea pentru alergare și-a descoperit-o de aproximativ 1 an. De atunci, aleargă constant. Îi place să inspire oamenii din jurul său și este recunoscătoare că poate face asta prin alergare.

“Ce mă motivează pe mine? Pur și simplu, dorința de a împărtăși traseul meu, experiențele prin care trec, dar mai ales lecțiile pe care le învăț în pași de alergare. Cât despre rolul de ambasador, simt că mă împinge de la spate să sa fiu mai responsabilă, să fiu un exemplu pentru comunitate și totodată, îmi dă posibilitatea să inspir și alți oameni să vadă lucrurile din altă perspectivă, să aibă curaj să iasă mai des din zona lor de confort și să-și dorească să devină neîncetat o versiune mai bună a lor.”

Instagram

Înscrie-te în program,
aleargă marțea oriunde în România și beneficiezi de reducere Under Armour!

Pe lângă alergările din București, proiectul #PotSaZbor #dela1la21 își continuă viața și în online, țintind să ajute și mai mulți oameni să se apuce de alergat sau să se motiveze să continue antrenamentele. Tot ce trebuie să faceți este să alergi în ziua de marți. Oriunde, oricum și oricât!

Odată înscris în programul #PotSaZbor, fiecare alergător va primi un cod de membru pe email în decurs de 72 de ore, după completarea formularului de mai jos.

Acesta este obligatoriu pentru a putea beneficia de reducerea la produsele Under Armour (*reducerea nu se cumulează cu alte oferte din magazine).

Partea bună este că oricine din România poate participa la antrenamente și se poate bucura atât de apartenența la comunitate, de challenge-uri grupului, cât și de discountul la produse Under Armour.

Click pe link-urile de mai jos pentru a afla toate informațiile despre:

CÂND ȘI UNDE ALERGĂM?

Programul #PotSaZbor #dela1la21 – Sezonul 17 cuprinde în total 44 de antrenamente la care puteți veni indiferent de nivelul de pregătire. Obiectivul final al sezonului este participarea la Bucharest Marathon 2023.

Alergăm în fiecare marți în parc și joia pe pistă. FĂRĂ EXCEPȚIE.

Marțea la 19:30 – alergare recomandată în special începătorilor, dar deschisă pentru absolut oricine. Locul de întâlnire este Statuia Charles de Gaulle din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) din București. Facem încălzirea, apoi alergăm în trei grupuri pe distanțele de 3, 7 sau 10 kilometri. Nu lăsăm pe nimeni în urmă. La final avem o sesiune de stretching.

Joia la 19:00 – alergăm pe pista de atletism Lia Manoliu (click pe link pentru locație pe Google Maps). Acest antrenament are specific de viteză și este recomandat alergătorilor avansați, însă sunt bineveniți și începătorii care pot alerga în ritmul propriu.

Joia la pistă locurile sunt limitate! Înscrie-te săptămânal pentru alergarea de joi, doar în formularul digital

La intrarea pe pistă va exista o listă nominală de prezență, în baza căreia se va realiza accesul la antrenament. Locurile sunt limitate și se ocupă pe principiul primul venit, primul servit. După atingerea numărului maxim de înscrieri, formularul se dezactivează automat.

Antrenamentele de joi – luna iunie:

Înscrierea este considerată validă atunci când tot formularul de înscriere este completat corect și complet: nume + cod de membru în programul #PotSaZbor #dela1la21 + declarație pe propria răspundere.

RECOMANDARE DE ECHIPAMENT

Dacă afară sunt 30 grade sau temperatura dă cu minus, echipamentul de alergare trebuie să îți facă viața mai ușoară indiferent de condițiile de vreme. Under Armour produce echipament premium de alergare, în care înglobează tehnologii inovatoare pentru a ajuta toți sportivii să își atingă potențialul maxim.

Pantoful oficial al sezonului 17 #PotSaZbor #dela1la21 și al Bucharest Marathon este Under Armour Flow Velociti Wind 2, care nu are cauciuc în compoziția tălpii, fiind ușor și extrem de versatil. Acesta este potrivit pentru antrenamentele de viteză, atunci când echipamentul poate face diferența între “rapid” și “foarte rapid”.

În ceea ce privește hainele de alergare, sezonul cald este “mai respirabil” pentru corp datorită tehnologiilor UA RUSH, UA Microthread sau ISO-CHILL, toate fiind gândite pentru a asigura o ventilație cât mai bună în timpul efortului, uscare rapidă și un plus de confort la fiecare pas. Pentru sezonul rece, tehnologia UA Storm asigură protecție în cele mai vitrege condiții, protejând alergătorii de ploaie și vânt, astfel încât fiecare antrenament să se poată realiza în cele mai bune condiții.

ANTRENORI 321SPORT #RUNNINGCULTURE

RADU RESTIVAN – COACH

Radu, fondatorul comunității 321sport, este antrenor de atletism (absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, specializarea atletism), antrenor de spinning (indoor cycling), aerobic și functional training și ambasador al Abbott World Marathon Majors. Știe că sportul nu înseamnă doar transpirație și caută să creeze relații pe termen lung cu oamenii pe care îi antrenează. Este omul care poate motiva și cel mai nemotivat om, dar în același timp știe să tempereze oamenii care vor rezultate de azi pe mâine.

În afară de pasiunea sa pentru alergare, Radu – Managing Partner @The Sports Architects, a lucrat în industria sportului începând cu 2007: întâi în presa sportivă (print, digital, TV), apoi exclusiv pe proiecte de marketing sportiv, timp în care a acumulat o experiență de peste 15 ani. De asemenea, este și producătorul filmului La Cota 10.000.

Instagram

ERGO – PACER

Ergo… e Ergo. Adică omul care te face să iubești și în același timp să urăști alergarea.

“ACCELEREAZĂĂĂĂĂĂ” este fraza folosită cel mai des la antrenamentele de pe pistă.

Pe lângă asta, Ergo aleargă ultramaratoane.

Dar înainte să înceapă să alerge ultramaratoane, s-a apucat de running alături de noi în programul #dela1la21. Iar cum pofta vine mâncând, performanțele lui s-au îmbunătățit de la un an la altul.

Instagram
Meniu