Programul 321sport în weekend-ul 14-15 octombrie: Shakeout Run și Bucharest Marathon 2023

Mulți dintre noi ne-am antrenat cu dăruire și perseverență timp de luni întregi pentru a participa la Bucharest Marathon. În acest proces, am descoperit puterea extraordinară a comunității de alergare. Cu fiecare alergare în grup, ne-am unit în jurul unei pasiuni comune, iar când am simțit că nu mai putem merge mai departe, încurajările și îmbrățișările prietenilor de alergare au devenit motivația de care aveam nevoie.

Pe 14-15 octombrie 2023 încheiem sezonul 17 #PotSaZbor #dela1la21, care s-a desfășurat în perioada octombrie 2022 – mai 2023, timp în care ne-am antrenat cu scopul de a alerga la Bucharest Marathon.

Știm cât de greu este să te antrenezi constant, săptămână de săptămână, indiferent de vremea de afară sau de orice altceva. Alergarea este mai mult decât un simplu exercițiu fizic sau o modalitate de a ne menține sănătatea, atât cea fizică, cât și cea psihică. Este o oportunitate de a ne conecta cu ceilalți, de ne depăși limitele personale și de a experimenta o forță colectivă impresionantă.

321sport va lua cu asalt toate probele de la Maratonul București și de anul acesta!

În momentele dificile, am învățat să ne bazăm pe susținerea reciprocă și să ne amintim de toate eforturile pe care le-am depus împreună pentru a ajunge aici.

Din acest motiv, vrem să-i felicităm pe toți cei care au fost parte din povestea sezonului 17 #PotSaZbor #dela1la21. Ați dat dovadă de ambiție și perseverență și cu siguranță ați fost un exemplu mai ales pentru alergătorii la început de drum!

Și pentru că vrem să vă faceți planuri alături de noi și să știți de ele cât mai din timp, am pregătit programul pentru întreg weekend-ul 14-15 octombrie 2023:

Sâmbătă, 14 octombrie: Shakeout Run + Beer

În prima zi a weekend-ului avem un singur eveniment, dar este unul tare drăguț, menit să ne aducă împreună pentru a celebra încă un sezon extraordinar: Shakeout Run + Beer.

Sâmbătă ne dăm întâlnire la ora 13:00 – la standul Under Armour de la Sport Expo (Piața Constituției) și alergăm pe 2 variante de traseu: primii 5 kilometri sunt comuni și se termină tot la Sport Expo, iar următorii 5 kilometri sunt pentru cei care vor să facă în total 10 kilometri prin oraș, pe un traseu surpriză, cu finish la o bere chiar la PORC acasă. Alergarea de sâmbătă va fi o încălzire pentru cursele de duminică.

Duminică, 15 octombrie: împreună la Bucharest Marathon 2023

08:30 – Întâlnire la standul Under Armour de la Sport Expo;

08:45 – 09:00 – Încălzire;

09:00 – 09:15 –  Ședință tehnică înainte de startul curselor și poză de grup;

09:15 – Plecare spre linia de start a competiției. Vom avea două grupuri (neoficiale) de pacing – detalii mai jos.

09:30 – Start competiție cu zâmbetul pe buze și entuziasm la maximum!

Ergo și Radu vor fi paceri (neoficiali) ai grupului 321sport #RunningCulture: Ergo la semimaraton, Radu la maraton. Din acest motiv este foarte important să veniți la poza de grup și la încălzire pentru a ne grupa acolo.

Ergo o să țină un pacing sub 1h și 40 de minute, în funcție de energia grupului, iar Radu, 3 ore și 55 de eminute – 3 ore și 59 de minute (sub 4 ore), tot în funcție de energia grupului.

La finalul curselor, ne regrupăm la standul Under Armour din Piața Constituției, acolo unde ne vom poza cu medaliile și vom sărbători încă un sezon dedicat alergării și celor care îi împărtășesc frumusețea.


Under Armour este alături de 321sport #RunningCulture din 2019, atunci când ne-am unit forțele pentru a duce mai departe cultura de running în România prin evenimente sportive și educaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu