Programul 321sport în weekend-ul 13-14 mai: Shakeout Run și Bucharest Half Marathon 2023

Pe 13-14 mai 2023 încheiem sezonul 16 #PotSaZbor #dela1la21, care s-a desfășurat în perioada octombrie 2022 – mai 2023, timp în care ne-am antrenat cu scopul de a alerga la Bucharest Half Marathon.

Știm cât de greu este să te antrenezi constant, săptămână de săptămână, indiferent de vremea de afară sau de orice altceva. Din acest motiv, vrem să-i felicităm pe toți cei care au fost parte din povestea sezonului 16 #PotSaZbor #dela1la21. Ați dat dovadă de ambiție și perseverență și cu siguranță ați fost un exemplu mai ales pentru alergătorii la început de drum!

Pentru noi ca și comunitate, fiecare competiție la care participăm împreună este o adevărată sărbătoare a alergării, iar anul acesta comunitatea 321sport va lua cu asalt proba de semimaraton.

Și pentru că ne mai despart câteva zile de ziua competiției, am pregătit programul pentru întreg weekend-ul 13-14 mai 2023:

Sâmbătă, 13 mai: Shakeout Run + Test & Win Under Armour HOVR Machina 3

În prima zi a weekend-ului avem un singur eveniment, dar este unul tare mișto, la care vă așteptăm în număr cât mai mare: Shakeout Run + Test & Win Under Armour Hovr Machina 3.

Așadar, sâmbătă ne dăm întâlnire la ora 15:00 – la standul Under Armour de la Sport Expo (Piața Constituției), apoi alergăm aproximativ 5 kilometri prin oraș, pe un traseu care ne va duce până la Ateneu și înapoi. Alergarea de sâmbătă va fi o încălzire pentru cursele de duminică.

La acest Shakeout Run vom avea alături de noi și atleți de elită, așadar, vă așteptăm în număr cât mai mare pentru o experiență culturală și sportivă deosebită.

Ora 16:00 – terminăm alergarea la standul Under Armour de la Sport Expo, unde vom organiza o sesiune de testare pentru pantoful de alergare: HOVR Machina 3.

Toți cei care participă la Shakeout Run și testează HOVR Machina 3 pe banda de alergare de la standul Under Armour pot câștiga perechea de pantofi. Extragerea se va face la fața locului de către echipa Under Armour și 321sport.


Detalii UA HOVR Machina 3

– Poate fi conectat la aplicația UA MAPMYRUN.
– Este perfect pentru alergatorii care au nevoie de echilibru, flexibilitate și amortizare.
– Structura proiectată strategic, fără suprapuneri sau cusături, permite alergarea pe distanțe lungi fără iritații.
– Designul aerodinamic al călcâiului și panouul exterior din TPU oferă un suport suplimentar și o fixare fermă.
– Talpa EVA turnată se adaptează la piciorul dvs., eliminând alunecarea și oferind un confort maxim în interiorul pantofului.
– Tehnologia UA HOVR oferă o senzație de gravitație zero – returnând energia absorbită la eliminarea impactului la călcare.
– Talpa exterioară din cauciuc este concepută pentru a rezistat în zonele de uzură ridicată și de flexiune, susținând mișcarea naturală.

Pantoful UA HOVR Machina 3 poate fi comandat de pe ro.kvantumsport.com.

Duminică, 14 mai: alergăm împreună la Bucharest Half Marathon 2023

08:00 – Întâlnire la standul Under Armour de la Sport Expo;

08:15 – 08:30 – Încălzire;

08:30 – 08:40 –  Ședință tehnică înainte de startul curselor și poză de grup;

08:40 – Plecare spre linia de start a competiției. Vom avea două grupuri (neoficiale) de pacing – detalii mai jos.

09:00 – Start competiție cu zâmbetul pe buze și entuziasm la maximum!

Ergo și Radu vor fi paceri (neoficiali) ai grupului 321sport #RunningCulture la semimaraton. Din acest motiv este foarte important să veniți la poza de grup și la încălzire pentru a ne grupa acolo. De asemenea, cineva va fi responsabil să însoțească ultimii alergători ai grupului 321sport la proba de semimaraton.

Ergo o să țină un pacing între 1h și 35 de minute – 1h și 40 de minute, în funcție de energia grupului, iar Radu, unul între 1h și 50 de minute – 1h și 55 de minute, tot în funcție de energia grupului.

Pentru cei care nu aleargă, vă încurajăm să veniți la un cheering point extraordinar, inițiat de Monica Moceanu, prietenă dragă comunității. Acest cheering point se va afla la kilometrul 10.5, respectiv 20.5, între Piața Constituției și Piața Unirii. Vom avea boxe, unde vor răsuna muzica și voia bună!

La finalul curselor, ne regrupăm la standul Under Armour din Piața Constituției, acolo unde ne vom poza cu medaliile și vom sărbători împreună încă un sezon reușit, cu multe PB-uri și limite depășite.


Under Armour este alături de 321sport #RunningCulture din 2019, atunci când ne-am unit forțele pentru a duce mai departe cultura de running în România prin evenimente sportive și educaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu