Bucharest Culture Run & proiecție La Cota 10.000 – sâmbătă, 18 iunie, J8 Office Park

Poate vă era dor de Bucharest Culture Run, alergările 321sport în care descoperim orașul în alergare, mergând mai departe de clasicele parcuri. De-a lungul anilor am făcut turul cinematografelor vechi din București, am mers în cartiere mărginașe, îi piețe sau alte locuri care, în mod normal, nu sunt pe harta alergării. Și întotdeauna au fost momente de neuitat.

Bucharest Culture Run is back!

Sâmbătă, 18 iunie 2022, ne vedem la ora 09:00 la J8 Office Park (strada Jiului, nr. 8) pentru un combo inedit: Bucharest Culture Run, apoi o proiecție a filmului La Cota 10.000 – o producție 321sport #RunningCulture despre alergarea montană din România.

Programul evenimentului:

  • 09:00 – întâlnire la J8 Office Park
  • 09:10 – start încălzire
  • 09:15 – alegare 5-7 kilometri în cartierele din vecinătate (Jiului, Pajura, Bucureștii Noi)
  • 10:15 – start proiecție film La Cota 10.000 (44 min) + sesiune Q&As + food&drinks + socializare

Accesul la J8 Office Park se poate face cu mașina personală (menționați evenimentul 321sport), cu metroul (stația Jiului) sau cu alte mijloace de transport în comun.

Formular înscriere eveniment

Pentru accesul la eveniment este obligatorie înscrierea în formularul de mai jos. În cazul în care apar modificări de program sau alte informații importante, vom transmite un email către cei înscriși. De asemenea, ne ajută să știm numărul de participanți pentru a pregăti food & drinks!

FORMULAR ÎNSCRIERE

Despre filmul La Cota 10.000

Filmul documentar La Cota 10.000 (10.000 Meters Up) pune împreună două dintre cele mai frumoase lucruri pe care le știm: România și muntele. Chiar dacă, în mod fizic, Cota 10.000 nu există, documentarul urmărește o expediție legendară prin Carpați, care trece prin munții Retezat, Făgăraș, Bucegi, Ciucaș și Ceahlău, cumulând 10.000 metri diferență pozitivă de nivel.

Această încercare s-a transformat într-un film care spune povestea alergării montane din România și poartă privitorii prin locuri de basm, care arată cu adevărat cât de sus putem ajunge dacă îndrăznim să visăm. La Cota 10.000 este un film documentar 321sport #RunningCultureThe Sports Architects & Workhorse. O producție The Sports Architects & Workhorse.

Trailer La Cota 10.000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu