Program 321sport #RunningCulture @ Bucharest Half Marathon 2022

Pe 7-8 mai 2022 încheiem sezonul 14 #PotSaZbor #dela1la21, în care ne-am antrenat în formula 321sport & Under Armour din octombrie 2021 până în mai 2022, cu scopul de alerga la Bucharest Half Marathon.

Înainte de a trece mai departe, vrem să îi felicităm pe toți alergătorii care s-au antrenat alături de noi și au dat dovadă de ambiție și perseverență. Nu este ușor să te pregătești pentru o probă de distanță lungă!

Ne așteaptă o adevărată sărbătoare a alergării, iar comunitatea 321sport va lua cu asalt toate probele competiției: semimaraton, 10K și ștafetă! Ba chiar avem și două “Ștafete de legendă”, una pentru începători și una pentru avansați, care s-au pregătit temeinic pentru rezultate de excepție.

Să trecem la program.

Sâmbătă, 7 mai

În prima zi a weekend-ului avem un singur eveniment, dar este unul mișto de tot.

Shakeout Run + Test & Win UA Flow Velociti Wind 2

Ora 10:00 – ne întâlnim la standul Under Armour de la Sport Expo (Piața Constituției), apoi alergăm aproximativ 5 kilometri prin oraș, ca o încălzire pentru cursele de duminică.

Terminăm alergarea la standul Under Armour de la Sport Expo, unde vom organiza o sesiune de testare pentru cel mai nou pantof de alergare: Flow Velociti Wind 2 (video mai jos).

Toți cei care participă la Shakeout Run și testează Flow Velociti Wind 2 pe banda de alergare de la standul Under Armour pot câștiga pantoful. Atât de simplu. Extragerea se va face la fața locului de către echipa UA și 321sport.

Detalii UA Flow Velociti Wind 2

• CONECTARE CU UA MAPMYRUN™: urmărește și analizează parametrii alergării pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți performanțele
• Partea superioară WARP ™ optimizează izolarea prin blocare ușoară și perimte o respirabilitate maximă
• Talpa mediană Flow este dintr-o singură bucată și oferă amortizare de lungă durată
• Tehnologia UA Flow cu un tipar special oferă aderență sporită pe aproape orice suprafață
• Materialul folosit la construcția tălpii este extrem de rezistent oferind în același timp tractiune și durabilitate

Pantofii pot fi comandați de pe ro.kvantumsport.com: modelul pentru bărbați / modelul pentru femei.

Duminică, 8 mai

Ora 08:00 – întâlnire la standul Under Armour de la Sport Expo pentru poza de grup și ședință tehnică înainte de startul cursei de semimaraton.

Ora 08:45 – așezare la zona de start a competiției. Vom avea două grupuri de pacing la semimaraton: Ergo o să țină 1:43-1:45 și Radu 1:55-2:00. Nu vor fi paceri oficiali, nu îi căutați după baloane. Veniți la poza de grup și la încălzire pentru a ne grupa acolo.

Ora 09:00 – start competiție.

Ora 11:15 – regrupare la standul Under Armour din Piața Constituției, acolo unde vom poza cu medaliile ca să arătăm cât de mișto suntem că am terminat semimaratonul împreună.


Under Armour este alături de 321sport #RunningCulture din 2019, atunci când ne-am unit forțele pentru a duce mai departe cultura de running în România prin evenimente sportive și educaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu