Hai în “Ștafeta de legenda” Under Armour & 321sport! Înscrie-te la preselecții!

După cum bine știți, din 2019 ne-am unit forțele cu Under Armour pentru a duce programul #dela1la21 la un alt nivel. Așa a apărut #PotSaZbor #dela1la21, iar numele descrie filosofia noastră: antrenamentele pe care le facem ajută toți alergătorii să zboare de la linia de start până la finish, nu să se chinuie.

În 2022 ducem mai departe povestea performanței alături de Under Armour și vom crea două echipe de ștafetă în cadrul Bucharest Half Marathon, competiție unde Under Armour este sponsor tehnic.


În acest articol vei găsi toate informațiile de care ai nevoie. Fie că ești alergător începător sau avansat, avem variante pentru ambele categorii. Și nu doar atât: pe lângă cele două ștafete, la Bucharest Half Marathon 2022 vom fi alături de toți cei care s-au pregătit alături de noi în sezonul 14 #PotSaZbor #dela1la21, care a început în noiembrie 2021 și se va termina în weekend-ul competiției (7-8 mai 2022).

Unde, când și cât alergăm

Bucharest Half Marathon se desfășoară pe 7-8 mai 2022, iar competiția cuprinde trei probe competitive: 21 kilometri individual, ștafetă (3 alergători) și 10 kilometri individual.

Pentru proba de 21 kilometri individual, vă așteptăm oricând la antrenamentele din sezonul 14 #PotSaZbor #dela1la21, unde ajutăm toți alergătorii, indiferent de nivelul de pregătire, să termine semimaratonul în condiții de siguranță și cu zâmbetul pe buze.

Ștafeta se aleargă pe aceeași distanță (21 kilometri) și este formată din trei alergători care vor parcurge 6, 8, respectiv 7 kilometri.


Ștafeta 1 – echipa de viteză, dedicată alergătorilor avasanți

Căutăm cei mai buni alergători din comunitate pentru a obține un rezultat cât mai bun în clasamentul de ștafetă de la Bucharest Half Marathon.

Ce trebuie să faci ca să participi: să fii înscris în programul #PotSaZbor #dela1la21 desfășurat de 321sport și Under Armour (adică să ai cod de participare. dacă nu ai, îl poți obține aici), să fii rapid și să dovedești asta la preselecție.

Cum decurge preselecția: vom organiza 2 curse de preselecție pe același traseu. Alergătorii pot participa la ambele, iar echipele pot fi mixte.

Condiția pentru femei este să alerge cei 7 kilometri în sub 34 minute, iar pentru bărbați, condiția este să alerge cei 7 kilometri în sub 32 minute.

Preselecția se desfășoară în parcul Herăstrău, traseul măsoară aproximativ 7,1 kilometri și poate fi văzut mai jos.

Alegerea câștigătorilor: vom organiza o tragere la sorți în care vor intra toți cei care au înregistrat un timp mai bun de 32 minute. În cazul în care un alergător participă la ambele preselecții și obține de fiecare dată un timp mai bun de 32 minute, va avea 2 șanse la tragerea la sorți.

Datele curselor de preselecție:

  • 20 februarie: ora 09:00
  • 22 februarie: ora 19:30

Ce facem de la preselecție până la cursă: antrenamente pe asfalt și pe pistă, la care cei selectați vor trebui să participe. Toate antrenamentele se desfășoară în București, iar participarea în echipa de ștafetă este condiționată de prezența fizică la antrenamente.

Ce vor primi alergătorii selectați:

  • echipament de running Under Armour, printre care și Connected Footwear – pantofi care se pot conecta în timp real la telefon, oferind informații prețioase despre cadență + tips&tricks pentru eficientizarea alergării
  • ședințe de antrenament ghidate de Radu Restivan, antrenor de atletism 321sport
  • suport și sprijin pe toată durata acestei experiențe
  • înscrierea în proba de ștafetă la Bucharest Half Marathon

Ștafeta 2 – echipa începătorilor, cei care nu au alergat niciodată până acum

Ce trebuie să faci ca să te calfici: în primul rând trebuie să îți dorești să alergi, dar să nu mai fi făcut asta niciodată la vreo competiție mai lungă de 2-3 kilometri (cursă populară). Apoi ne trimiți un emai la adresa start at 321sport punct ro (ai prins ideea) în care ne spui care este motivația pentru a începe să alergi. Convinge-ne că tu ești persoana care merită să fie aleasă. Nu uita să ne lași date de contact și alte informații relevante despre tine.

Deadline trimitere mail-uri: 22 februarie EOD.

Cum decurge preselecția: În decurs de 5-7 zile de la închiderea înscrierilor, vom anunța pe email alergătorii selectați, apoi vom publica numele acestora pe site/social media.

Ce facem de la preselecție până la cursă: antrenamente pe asfalt și pe pistă, la care cei selectați vor trebui să participe. Toate antrenamentele se desfășoară în București, iar participarea în echipa de ștafetă este condiționată de prezența fizică la antrenamente.

Ce vor primi alergătorii selectați:

  • echipament de running Under Armour, printre care și Connected Footwear – pantofi care se pot conecta în timp real la telefon, oferind informații prețioase despre cadență + tips&tricks pentru eficientizarea alergării
  • ședințe de antrenament ghidate de Radu Restivan, antrenor de atletism 321sport
  • suport și sprijin pe toată durata acestei experiențe
  • înscrierea în proba de ștafetă la Bucharest Half Marathon

Ne pregătim pentru cea mai mare sărbătoare a alergării!

În weekendul 7-8 mai vom fi prezenți în număr cât mai mare la Bucharest Half Marathon, unde vom încheia sezonul 14 #PotSaZbor #dela1la21. Până atunci, ne vedem la antrenamente în fiecare săptămână – marțea la 19:30 în parcul Herăstrău – statuia Charles de Gaulle!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu