Revelionul Alergătorilor 2021-2022 – ultima alergare din an

Pentru al șaselea an consecutiv, pe 31 decembrie, de la 15:00 – 16:30, organizăm Revelionul Alergătorilor, o alergare de 10 kilometri prin centrul orașului în care ingredientele principale vor fi: sportul, muzica și zâmbetele!

Este felul nostru de a sărbători un an în care am putut să facem sport și să participăm la competiții, chiar dacă multe dintre ele au fost virtuale! Știm că mulți oameni își spun că “de la anul se apucă de sport”, așa că noi ieșim în stradă ca să le arătăm că îi așteptăm în echipa 321sport în 2022 (psst, în fiecare marți seară ne vedem la 19:30 în Herăstrău, organizăm antrenamentele #PotSazbor #dela1la21 powered by Under Armour dedicate începătorilor – detalii aici).


Ne întâlnim în parcul Herăstrău (intrarea dinspre Piața Charles de Gaulle), la ora 15:00, facem încălzirea, apoi pornim în alergare spre centrul orașului. Aduceți cheful de distracție, noi aducem muzica! O să avem mai multe boxe și vom da start petrecerii pe traseu.

Ritm: încet și sigur după viteza celui mai lent alergător. Este o petrecere, nu o competiție. 🙂 Știm că sportul nu e tocmai ușor (da, uneori transpirăm, alteori avem febră musculară), însă noi încercăm să combinăm sportul cu distracția și să facem niște antrenamente care nu doar ne obosesc, dar care ne și bucură. 🙂

Finish-ul este tot în Piața Charles de Gaulle, unde rămânem să ne transmitem toate gândurile bune pentru anul care urmează.

Alergăm organizat, respectăm regulile de circulație și de distanțare socială. Vom lega noi prietenii care, cu siguranță, vor trece testul timpului, iar toate amintirile create ne vor rămâne imprimate în suflet!

Impresiile și momentele prețioase de la ediția a 4-a, aici. http://bit.ly/2QVlWwF

Felicităm toți alergătorii pentru performanțele din 2021 și le urăm un an nou plin de bucurii și lipsit de accidentări. La mulți ani cu spor(t)!

Revelionul Alergătorilor este un eveniment 321sport #RunningCulture. Mai jos găsiți câteva fotografii de pe traseu, cât și explicații despre locurile în care am alergat în anii trecuți.

Am alergat pe Bd. Iancu de Hunedoara.

Startul l-am dat din parcul Herăstrău, acolo unde în fiecare marți seară organizăm antrenamentele 321sport.

Ne-am oprit în fața Palatului CEC, una dintre cele mai frumoase clădiri din București.

Piața Universității plină de alergători!

2 comentarii. Leave new

  • Vin si eu ! Nu am participat niciodata la antrenamentele 321 sport, dar mi se pare o idee foarte buna aceasta alergare.

    Răspunde
  • Mi-as dori sa particip si eu.Cred ca pe multi fintre slergatori ii cunosc si as putea sa ma simt bine in grupul vostru. Mi se pare un eveniment duperb.Cum se procedeaza?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu