Program 321sport #RunningCulture @ Bucharest Half Marathon 2021

Yep, nici nouă nu ne vine să credem, însă ne aflăm în fața primului eveniment major de alergare din București din 2019 până în prezent. Pe 4-5 septembrie ne vedem la Bucharest Half Marathon pentru a sărbători sezonul 13 #PotSaZbor #dela1la21 pe care îl desfășurăm în formula 321sport #RunningCulture și Under Armour (Kvantum Sport Romania).

Acum să trecem la lucruri concrete pentru că ne așteaptă un weekend plin de activități grozave!

Sâmbătă, 4 septembrie

Ora 12:00 – ne întâlnim la standul Under Armour de la Sport Expo (Parcul Izvor) pentru a testa tehnologiile UA Connected Footwear. Acolo ne așteaptă 2 benzi de alergare și pantofi cu tehnologia Connected, care oferă feedback în timpul alergării despre cadență și alte lucruri importante, ajutându-ne să ne îmbunătățim tehnica de alergare chiar în timpul efortului.

Aici găsiți harta Sport Expo, de menționat este că acesta se află într-un loc “nou”, mai aproape de podul Hașdeu decât de podul Izvor, așa cum s-a întâmplat în anii trecuți.

Duminică, 5 septembrie

Ora 07:45 – întâlnire la standul Under Armour (aceeași locație prezentată mai sus) pentru poza de grup și ședință tehnică înainte de startul cursei de semimaraton.

Ora 08:15 – așezare la zona de start a competiției, spre finalul grupului. Pregătim un adevărat party de alergare, cu foarte multe boxe și o atmosferă fantastică. Vom termina semimaratonul în aproximativ 2h15m – 2h30m, în funcție de evoluția din cursă a colegilor din programul #PotSaZbor #dela1la21 care vor face primul semimaraton. Pace-ul va fi de aproximativ 6:30 – 7:00 min/km.
Atenție: acesta nu va fi un grup de pacing oficial, ci un party care-și propune să aducă pe toată lumea la linia de finish.

Ora 08:30 – start în cursă!

Ora 11:15 – regrupare la standul Under Armour din Parcul Izvor, acolo unde vom poza cu medaliile ca să arătăm cât de mișto suntem că am terminat semimaratonul împreună.


Under Armour este alături de 321sport #RunningCulture din 2019, atunci când ne-am unit forțele pentru a duce mai departe cultura de running în România prin evenimente sportive și educaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu