Filmul documentar La Cota 10.000 poate fi urmărit pe Streamerse începând cu 3 mai 2021

Avem vești bune pentru iubitorii muntelui, ai sportului și ai României!

În perioda 3 mai (începând cu ora 10:00) – 6 iunie 2021, filmul documentar La Cota 10.000 poate fi urmărit pe platforma Streamerse prin achiziționarea unui bilet care sprijină producția românească de filme dedicate sportului și muntelui. Link bilete.

Trailer La Cota 10.000

Publicarea pe Youtube va fi făcută la finalul anului 2021, atunci când se vor fi încheiat jurizările la festivalurile de film la care documentarul este înscris. Până atunci, documentarul nu poate fi publicat pe o platformă gratuită de streaming, ci doar pe platforme VoD (video on demand), acestea fiind condițiile puse de organizatorii festivalurilor.


Despre filmul documentar La Cota 10.000

Filmul documentar La Cota 10.000 pune împreună două dintre cele mai frumoase lucruri pe care le știm: România și muntele. Chiar dacă, în mod fizic, Cota 10.000 nu există, documentarul urmărește o expediție legendară prin Carpați, care trece prin munții Retezat, Făgăraș, Bucegi, Ciucaș și Ceahlău, cumulând 10.000 metri diferență pozitivă de nivel în mai puțin de o săptămână.

Spectatorii vor putea urmări peisaje de basm de pe cele mai reprezentative vârfuri din țara noastră (Peleaga, Moldoveanu, Omu, Ciucaș și Toaca), prin ochii unei echipe de sportivi amatori și profesioniști.

Acest film este o oglindă a munților din România și folosește sportul de anduranță pentru a scoate în evidență frumusețea pură a țării noastre, pe care trebuie să o apreciem la adevărata valoare.

Durata documentarului, realizat de o echipă 100% românească, este de 44 minute. Acesta va fi disponibil pe platforma Streamerse în perioada 3 mai – 6 iunie 2021.

Documentarul a obținut Premiul Special Transylvania Mountain Festival 2020 pentru Producție Românească și în prezent este în selecția oficială Alpin Film Festival 2021 și International Tourism Film Festival – Africa 2021, cât și în circuitul național și internațional dedicat documentarelor sportive și/sau dedicate muntelui.

Toate detaliile despre filmul documentar La Cota 10.000 sunt disponibile pe pagina proiectului.

La Cota 10.000 este o co-producție 321sport, Workhorse și The Sports Architects și este prezentat de Zuzu Fit, susținut de Nivea MenSport VisionOrangeAQUA CarpaticaRed Bull și încurajat de GarminNissan și Unstoppable.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu