Ce-i determină pe oameni să se apuce de alergare?

Alergarea este un sport practicat din ce în ce mai des de către oameni, lucru pe care cel mai probabil și tu obișnuiești să-l vezi zilnic pe străzi sau prin parcuri. Oamenii se apucă de alergare din diverse motive: unii aleargă pentru că vor să slăbească și să-și îmbunătățească sănătatea, alții vor să concureze la diferite curse și să fie mai activi, iar alții aleargă din pură pasiune sau pentru că iubesc sentimentul de a face parte dintr-o comunitate de alergători.

Chiar dacă nu te-ai regăsit într-una dintre aceste categorii, e important să știi că alergarea are foarte multe beneficii și are puterea să-ți facă viața mai frumoasă, așadar, credem că e important să-i dai o șansă, chiar dacă momentan nu vezi în alergare o oportunitate pentru tine. Nu putem promite că va fi mereu ușor sau că nu vor fi momente în care febra musculară va fi cel mai mare dușman al tău, mai ales dimineața când te vei da jos din pat, dar putem promite că lucrurile bune vor fi mai multe decât cele mai puțin plăcute.

Atunci când te decizi că vrei să te apuci de alergat, unul dintre factorii cei mai importanți este consecvența. Vor exista și momente super bune, în care vei vedea că ți-ai depășit limitele, dar vor exista și zile mai puțin bune. Important este să nu lași alergările mai puțin reușite să te oprească.

Tocmai din acest motiv, Radu Restivan împreună cu Good Routine vor să-ți fie alături la începutul acestei călătorii, așadar, Radu ți-a pregătit pe blogul The Good Place, un articol în care îți împărtășește câteva sfaturi despre cum să-ți construiești și să întreții obiceiul alergării atunci când ești la început de drum.

Sperăm ca acest articol să fie o sursă de inspirație pentru tine și să te ajute să descoperi cât de frumoasă și benefică este viața în pași de alergare sau poate cine știe, muzica pe care ți-am pregătit-o în playlist-ul de aici, va fi principala ta sursă de motivație atunci când ieși la alergat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu