#PotSaZbor #dela1la21 – SEZONUL CU DISTANȚARE SOCIALĂ

[vc_text_separator title=”Povestea #dela1la21″ color=”black”]

Povestea #dela1la21 a început în ianuarie 2015, atunci când am dat startul unui program dedicat începătorilor. Atunci ne propuneam să îi ajutăm să alerge un semimaraton, pornind de la un kilometru și ajungând până la 21 kilometri. Promisiunea noastră a fost să trecem linia de finish împreună și să nu lăsăm pe nimeni în urmă. Întreaga istorie #dela1la21 poate fi citită aici.

Primele antrenamente din 2015 au adus laolaltă doar câțiva participanți, dar, de-a lungul timpului, am ajuns să numărăm sute de oameni pe care i-am ajutat să termine primul lor semimaraton.

#dela1la21 a devenit cel mai mare și mai eficient program de pregătire pentru primul semimaraton, performanță recunoscută de Bucharest Running Club, organizatorii Bucharest Marathon și Bucharest Half Marathon.

[vc_text_separator title=”#potsazbor #dela1la21 – URMĂTORUL PAS” color=”black”]

În 2019 ne-am unit forțele cu Under Armour (prin distribuitorul oficial din România, Kvantum Sport) pentru a duce programul la un alt nivel. Astfel, programul a devenit #PotSaZbor #dela1la21 din dorința de a arăta că alergarea poate fi la fel de plăcută și de ușoară precum zborul, dacă antrenamentele sunt corecte și structurate bine. Pe lângă seara de marți, dedicată întodeauna începătorilor (nu am lăsat niciodată pe nimeni în urmă!), miercurea am introdus antrenamentele de viteză pe pista Lia Manoliu din București, unde am lucrat intervale, tempo, fartlek și exerciții speciale pentru cei care doreau să își îmbunătățească timpul de cursă.

Am reușit astfel să acoperim nevoile tuturor alergătorilor din comunitate, oferind sprijin atât pentru cei aflați la început de drum, cât și pentru sportivii experimentați.

N-au fost puține momente în care, efectiv, nu reușeam să încăpem toți în poze. Câteva dintre amintirile din vara lui 2019 sunt puțin mai jos.

Zilele de glorie #PotSaZbor #dela1la21 cu 321sport și Under Armour, înainte de pandemie (vara lui 2019)


Zilele de glorie #PotSaZbor #dela1la21 cu 321sport și Under Armour, înainte de pandemie (vara lui 2019)

Au fost zeci de antrenamente de neuitat, pline de energie și cu o atmosferă fantastică, dar și zile în care am tras până la ultima picătură de energie. Mix-ul a fost perfect, însă în martie 2020 lucrurile au luat o turnură neașteptată: apariția pandemiei ne-a făcut să anulăm antrenamentele de marți și de miercuri în perioada de lockdown, apoi am reluat ușor-ușor seara de marți, respectând regulile impuse de autorități.

Am rămas, practic, fără ceea ce ne făcea pe noi să fim noi: echipa, anturajul, atmosfera. Pozele de mai sus au devenit o amintire frumoasă și a trebuit să ne readaptăm la noile condiții de viață.

Dar asta nu înseamnă că povestea nu merge mai departe. Povestea trebuie să meargă mai departe. Pentru că antrenamentele #PotSaZbor #dela1la21 au schimbat viețile oamenilor în bine, pentru că au convins mii de non-sportivi să devină alergători și pentru că au dat curaj celor care nu aveau curaj să facă asta.

Pentru că peste ani și ani povestea antrenamentelor va continua, sezonul acesta l-am denumit acela cu “DISTANȚARE SOCIALĂ”. Dar ca să avem un timeline corect, trebuie să menționăm că sezonul 11 a fost oprit în plină desfășurare de către pandemie, așadar acesta ar fi sezonul cu numărul 12.

Povestea va merge mai departe cu antrenamente digitale, pe care absolut oricine le poate face de oriunde, singurul lucru care contează este să alerge în ziua de marți.

Așadar continuăm ceea ce am început cu #PotSaZbor #dela1la21 alături de Under Armour România. Ne adaptăm la context, dar asta nu înseamnă că sportul și viața trebuie să se oprească!

Marțea devine ziua oficială de running, doar că acum invităm toți oamenii să alerge alături de noi de oriunde și oricând!

[vc_text_separator title=”Despre antrenamentele #potsazbor #dela1la21″ color=”black”]

Proiectul #potsazbor #dela1la21 își continuă viața în online, țintind să ajute și mai mulți oameni să se apuce de alergat sau să se motiveze să continue antrenamentele.

Tot ce trebuie să faceți este să alergați în ziua de marți. Oriunde, oricum și oricât. Noi vom da challenge-uri din când în când pe paginile de FB și Instagram, numai bune ca să crească motivația.

Challenge-ul de marți, 2 februarie: aleargă cel puțin 8 kilometri!

Atât timp cât marțea alergăm, vom fi întotdeauna împreună, iar asta contează cel mai mult pentru comunitate!

Nu există costuri pentru participarea la acest program, însă va trebui să te înscrii* în formularul de mai jos pentru a putea primi codul cu care vei beneficia de reduceri în magazinele Under Armour din România.

*Mențiune pentru cei care s-au înscris în cadrul antrenamentelor susținute în sezonul 9 sau în sezonul 10, codurile unice vor rămâne aceleași, iar numărătoarea prezențelor va continua.

Înainte să te apuci de alergare, îți recomandăm să vizitezi un medic pentru a obține acordul pentru practicarea sportului. În funcție de istoricul tău medical, acesta îți poate sugera un set personalizat de analize. Și, nu uita, ai nevoie de încălțăminte specială pentru alergare! Este important să practici acest sport în siguranță, așa că poți găsi mai multe sfaturi despre cum să îți alegi încălțările în acest video sau în acest articol.

[vc_text_separator title=”Înscrieți-vă în programul #PotSaZbor #dela1la21 II” color=”black” css=”.vc_custom_1570702867550{margin-top: 45px !important;margin-bottom: 25px !important;}”]

Fiecare alergător va primi un cod de membru pe email, după completarea formularului de mai jos. Acesta este obligatoriu pentru a putea beneficia de reducerea la produsele Under Armour (*reducerea nu se cumulează cu alte oferte din magazine).

Dacă înainte de pandemie, codurile erau înregistrate la fiecare antrenament și astfel se puteau aduna prezențele, acum acest lucru nu mai este posibil. Partea bună este că oricine din România poate participa la antrenamente și se poate bucura atât de apartenența la comunitate, de challenge-uri grupului, cât și de discountul la produse Under Armour.

Pentru ca prezența să fie înregistrată, alergătorul trebuie să:

 • alerge în ziua de marți, la orice oră și oriunde în România
 • să înregistreze alergarea pe o aplicație de running (noi recomandăm MapMyRun, care se conectează direct cu pantofii Under Armour)
 • să share-uiască în ziua alergării (nu mai devreme, nu mai târziu) un story pe profilul personal de Instagram (acesta trebuie să fie public, nu privat), care să includă:
  • un print screen cu sumarul alergării
  • tag către paginile de Instagram 321sport și Kvantum Sport Romania,
  • ultimele 4 cifre din codul personal din programul de antrenamente (ex: 1234)

Aici am creat un exemplu despre cum trebuie să arate story-ul.

Pragurile de reducere sunt:

 • 1 antrenament – 10% reducere
 • 3 antrenamente – 20% reducere
 • 5 antrenamente – 30% reducere
 • 7 antrenamente – 40% reducere
 • 9 antrenamente – 50% reducere

Atenție! Vor fi luate în considerare doar story-urile care îndeplinesc condițiile de mai sus. Fotografiile primite prin DM, mesaj personal sau orice altă variantă, nu vor fi luate în considerare.

[vc_text_separator title=”Cum se folosește reducerea Under Armour & 321sport #RunningCulture?” color=”black” css=”.vc_custom_1607520864854{margin-top: 45px !important;margin-bottom: 25px !important;}”]

Pentru folosirea reducerii în magazin, tot ce trebuie făcut este să urmați pașii:

 1. Verificați lista de prezențe de aici și veți afla ce reducere vi se va aplica în magazin.
 2. Alegeți cel mai apropiat shop Under Armour (3 magazine în București, 1 în Cluj, 1 în Brașov) și prezentați codul unic + inițialele numelui, după care solicitați reducerea.
 3. Codul va fi verificat, după care reducerea va fi aplicată produselor achiziționate.
 4. Imediat ce are loc această operațiune, noi vom primi un email și vom șterge prezențele folosite (exemplu: dacă se folosește reducerea de 50%, vor fi șterse 9 prezențe. Dacă utilizatorul acumulase 12 prezențe, după aplicarea reducerii, acesta va mai avea 3 prezențe, adică 20% reducere), astfel încât numărătoarea prezențelor o va lua din nou de la zero.
 5. Vă bucurați de antrenamente cu noul echipament! ❤

Mențiune: Veți putea beneficia de reduceri în oricare dintre cele cinci locații Under Armour din România. Reducerea nu se aplică pe site-ul oficial Under Armour din România.

[vc_text_separator title=”Antrenorul #PotSaZbor #dela1la21 X2″ color=”black” css=”.vc_custom_1557827593957{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}”][vc_single_image image=”11634″ img_size=”350×350″ alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″][vc_text_separator title=”Radu Restivan” color=”black” css=”.vc_custom_1548252441154{margin-top: 25px !important;}”]
 • Radu este antrenor de atletism (absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, specializarea atletism), antrenor de spinning (indoor cycling), aerobic și functional training.
 • Știe că sportul nu înseamnă doar transpirație și caută să creeze relații pe termen lung cu oamenii pe care îi antrenează.
 • Este omul care poate motiva și cel mai nemotivat om, dar în același timp știe să tempereze oamenii care vor rezultate de azi pe mâine.
 • Este ambasador al Abbott World Marathon Majors și realizează documentarul video Discover the World through its Marathons.

[vc_text_separator title=”Serial educativ pentru cei care vor să termine prima cursă” color=”black” css=”.vc_custom_1570703213978{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}”]
[vc_single_image image=”10660″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.321sport.ro/yes-la-alergare/”]

Am pus laolaltă cele mai des întâlnite întrebări despre alergare și despre cum să te pregătești dacă vrei să alergi la prima ta competiție.

În fiecare episod, Radu Restivan, antrenor de atletism la 321sport, prezintă câte un subiect de interes care ajută alergătorii să abordeze mai bine antrenamentele și să se bucure de progres sustenabil în sport.

Urmăreşte aici episoadele din Yes La Alergare»
[vc_masonry_grid post_type=”post” max_items=”10″ grid_id=”vc_gid:1612179016532-a72d0990ba30464c456ebc107b78d035-5″ taxonomies=”536″][vc_text_separator title=”Poveștile #PotSaZbor #dela1la21″ css=”.vc_custom_1607521503219{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}”][vc_masonry_grid post_type=”post” max_items=”” style=”load-more” items_per_page=”6″ initial_loading_animation=”fadeIn” grid_id=”vc_gid:1612179016616-497f99a69d703cdb229bc58bf9ff70d7-5″ taxonomies=”975″]
[vc_text_separator title=”Go social with us” css=”.vc_custom_1607521488252{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}”]

Ne place să vedem zburătorii în acțiune! Nu uitați de hashtag-urile #PotSaZbor #dela1la21 #UnderArmour #321sport atunci când postați pe social media, iar dacă ne dați tag în stories pe Instagram, avem ofertă specială: 10% în plus la viteza de alergare 😀

Get social with us!

[juicer name=’potsazbor’]

Meniu