Podcast ”Marketing Sportiv cu Restivan”: Drumul meu în marketing sportiv și în sport

Știm deja că Radu Restivan, fondatorul comunității 321sport, și-a transformat viața cu ajutorul sportului. Știam și că e pasionat de marketing sportiv și că e printre cei care fac lucruri pe bune în sportul din România.

Radu a lansat, în premieră, propriul podcast! Acesta se numește “Marketing Sportiv cu Restivan” și conține informații utile pentru toți cei interesați de acest domeniu. În primul episod, Radu vorbește despre evoluția lui profesională în marketing sportiv, dar și despre viața lui sportivă.

De asemenea, vorbește foarte fain și despre strategie, branduri, campanii și chestii interesante pe care le face la The Sports Architects și 321sport alături de echipa lui. Chiar e util și poate ajuta mulți oameni să înțeleagă mai bine domeniul, cum gândesc companiile care investesc în sport, cât de mare e piața, cum să te adaptezi cât mai bine la vremurile în care trăim.

The Sports Architects contribuie la formarea unui ecosistem sănătos în sport, în care brandurile, atleții, cluburile și competițiile de profil să poată colabora în termeni profesioniști la capitolul comunicare, strategie, impact real asupra oamenilor, sponsorship și rezultate în business.
Așa că, dacă sunteți pe Spotify, găsiți primul episod pe care vă încurajăm să-l ascultați chiar și în timp ce alergați sau conduceți . Iar dacă sunteți pe alte platforme de streaming, căutați podcast-ul după numele “Marketing Sportiv cu Restivan”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu