La Cota 10000: importanța hidratării în timpul sportului

Ne pregătim să parcurgem unele dintre cele mai importante lanțuri muntoase din România și să strângem 10.000 metri diferență de nivel într-o săptămână! Pentru a duce până la capăt acest proiect ambițios, trebuie să ne asigurăm că avem toate instrumentele necesare care alcătuiesc o alergare montană de succes, printre care și o hidratare optimă.

Vrem să definim felul în care alergarea montană deschide noi orizonturi, arăta viața dintr-un unghi complet diferit și felul în care efortul înnobilează oamenii, dar și să arătăm sub forma unui documentar România neatinsă, perfectă, așa cum este sus, pe creste și pe vârfuri. Pentru a face acest lucru, ne-am propus să ajungem La Cota 10000 complet hidratați și pregătiți din toate punctele de vedere să ne bucurăm de reușită. Astfel, am inclus în lista esențialelor și AQUA Carpatica Sports Cap.

Vestea bună pentru noi e că AQUA Carpatica, este în premieră alături de noi și ne va însoți chiar și în momentele care ne solicită atât psihic, cât și fizic.

O bună hidratare este esențială pentru sănătate deoarece fiecare celulă din corp are nevoie de apă, hidratarea fiind vitală pentru funcțiile de bază ale organismului precum reglarea temperaturii corpului, tensiunii arteriale, buna funcționare a celulei nervoase, realizării digestiei.

Dacă faci sport zilnic mai mult de 2-3 ore, organismul începe să fie mai stresat și să consume mai multe lichide, așadar hidratarea devine esențială în viața unui sportiv amator sau profesionist. Cel mai bun lichid pentru hidratare este, de departe apa, care ar trebui să fie consumată în mod constant.

Apa este principalul constituent al organismului care reprezintă aproximativ 60% din greutatea corpului la bărbații adulți și 50-55% din greutatea corporală la femei. Organismul are nevoie de apă pentru a supraviețui şi funcționa.

AQUA Carpatica este conștientă că pe munte, în expediție, nu vom întâlni des izvoare de unde să ne putem hidrata, iar pentru a evita deshidratarea sau eventuale probleme de sănătate, s-au gândit că e bine să luăm cu noi sticle cu apă care sunt ușor de transportat, practice, ca să ne putem bucura de experiență până la capăt și să nu ne facem griji.

Iată trailerul documentarului La Cota 10000

Mai jos vă prezentăm produsul ce ne va alimenta corpul și îl va menține hidratat pe întreaga expediție:
La începutul lui 2020, AQUA Carpatica a creat un produs special pentru consumatorii activi, mereu în mișcare. Cu un capac sport, ergonomică și ușoară, AQUA Carpatica Sports Cap de 750 ml este perfectă pentru activități sportive. Principalul diferențiator este capacul sport, 100% reciclabil, care asigură o hidratare naturală pentru persoanele cu un stil de viață dinamic.

***
Din ce în ce mai mulți consumatori au simțit nevoia unui ambalaj pentru apa plată la volum optim, în special cei care sunt mereu ”on the go”, dar pentru care calitatea apei pe care o beau nu este un compromis. AQUA Carpatica minerală naturală plată provine din izvoarele protejate din Munții Carpați și este extrasă responsabil pentru a păstra natural conținutul său ideal de minerale, pH-ul echilibrat și gustul pur.

Votat Produsul Anului® 2020 în categoria apă minerală.

Carpathian Springs SA este o companie membră a VALVIS Holding din anul 2005. Compania are ca obiect de activitate îmbutelierea și distribuția apelor minerale naturale AQUA Carpatica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu