Alergarea este marea noastră şansă acum!

Așa cum probabil știți deja, povestea 321sport începe cu Radu Restivan, un om care a reușit să-și schimbe radical viața prin sport și a decis că cel mai frumos lucru pe care l-ar putea face ar fi să-i inspire și să-i ajute pe cei din jur să facă același lucru.

Radu Restivan a început ca jurnalist sportiv și, ulterior, a trecut de partea cealaltă a baricadei, lucrând în agenții de comunicare, pe PR și marketing sportiv. Din cauza unui stil nesănătos de viață, unul atât de familiar pentru români (cauzat de sedentarism și alimentație incorectă), Radu ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme. La nici 27 de ani nu se mai putea lega la șireturi sau urca un etaj pe scări fără să gâfâie. A decis să-și schimbe complet viața și… s-a apucat de sport.

A luat ore de cycling și, ulterior, a dus lucrurile la alt nivel, devenind instructor de cycling. S-a apucat de alergare și, dacă la început nu putea alerga nici măcar un kilometru, pe urmă a ajuns să facă 10 kilometri, un semi-maraton, un maraton… iar la ora actuală a terminat peste 20 de maratoane și ultramaratoane.

Datorită sportului, și-a schimbat complet viața: a slăbit 30+ de kilograme și a reușit să facă lucruri la care altădată nici măcar nu visa.

Astfel, a luat naștere 321sport, comunitatea care avea să influențeze pozitiv viețile multor oameni. Educația prin sport, responsabilitatea, respectul, prietenia și fair-play-ul sunt valorile care au definit 321sport ca lider de opinie în sportul dedicat amatorilor din România.Luni, 13 iulie 2020, Radu a fost invitatul Lianei Stanciu în cadrul emisiunii Magic Morning de la Magic FM, unde a recomandat tuturor: „Mi se pare că acum este cea mai mare şansă pentru alergare în România. Ieşi la un antrenament şi te bucuri de un răsărit, de un apus frumos!” Radu a mai declarat în Magic Morning că marea provocarea este de a-i face pe oameni să alerge în mod constant, iar aceștia ar trebui să găsească o plăcere în asta.

Recomandarea noastră este: ieșiți la alergat oriunde și oricând, nu știți când dați peste niște locuri de o frumusețe ieșită din comun sau când vă vine o idee de milioane sau când întâlniți oameni incredibili! Și lista poate continua. 💜

De asemenea, Radu a fost şi invitatul emisiunii “Adevăr sau… întâmplare”, un concept Thrive Global pentru Magic FM, în care vorbeşte despre miturile legate de sport.
Mai jos puteți urmări răspunsurile lui Radu cu privire la miturile despre sport și mișcare.

Thrive înseamnă să crești, să înflorești, să-ți atingi potențialul maxim în timp ce rămâi sănătos. Însă vremurile în care trăim ne împiedică să facem pace cu toate aceste paliere, care-și dispută întâietatea în viața noastră. Mișcarea Thrive Global încearcă să ofere o soluție competiției între diferitele paliere ale vieții noastre, o soluție care se găsește în fiecare dintre noi: aceea de a-ți face timp pentru tine! 

Puteți citi interviul complet de la Magic Morning aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu