The Speed Project: Romanian Edition. 550 de kilometri. Satu Mare – București.

The Speed Project, început în 2014, este una dintre cele mai frumoase (și nebune curse din lume), se aleargă de la Los Angeles la Las Vegas (550 kilometri) în echipe de câte 6, în ștafetă.

Având în vedere situația actuală din întreaga lume, cei de la The Speed Project au creat pentru 5-6 septembrie 2020, o experiență unică: TSP DIY (The Speed Project Do It Yourself). Evenimentul este conceput pentru a conecta sportivii din comunitățile de alergare din întreaga lume chiar și pe timp de pandemie. Visăm încă de prin 2017 să mergem în America pentru a lua parte la acest fenomen, însă simțim că acum e cu adevărat momentul nostru: acela de a trăi și savura din plin atmosfera senzațională! Cum ar fi să fim prima echipă românească, echipa 321sport la TSP DIY, care aleargă pe 5 și 6 septembrie în același timp cu alte running crew-uri din toată lumea? Vă spunem noi: IN-CRE-DI-BIL!!!
Ce e important să știți:
  • Distanța de 550 de kilometri trebuie terminată în 31 de ore și 15 minute (acesta este cel mai bun timp înregistrat vreodată la TSP, dar acolo au fost atleți profesioniști). Cu siguranță vom depăși acest timp, însă ne dorim să facem trecerea întregii țări, să transformăm TSP DIY într-un eveniment emblematic pentru toată România. Fiecare echipă aleargă cât de repede și atât cât poate, însă noi ne propunem să ne bucurăm în totalitate experiență și să facem întreg traseul.
  • Se va alerga pe rând, este obligatoriu ca un singur alergător din echipă să fie pe traseu, apoi ne tot schimbăm între noi, de câte ori este nevoie.
  • Echipa trebuie să fie formată din 4 băieți și 2 fete, fără excepții. Unul dintre băieți va fi Radu Restivan, care e crew leader.
  • Traseul pe care ni-l propunem este Satu Mare – București. Vom trece Carpații. Estimăm un timp de finish între 50 și 60 de ore.
  • Înscrierea unei echipe costă 463 de dolari (adică 55 taxa de înscriere, 10% taxa de procesare, plus taxe de shipping pentru că ne trimit un starter kit din America în România), iar acest lucru înseamnă 77 de dolari de persoană. La acest cost, se adaugă închirierea unui minivan, probabil o noapte de cazare la Satu Mare ca să ne odihnim bine înainte de start, mâncare.
  • Pe tot parcursul evenimentului va avea loc o clasare live, globală și o poveste în stilul TSP. 
  • Startul va fi sâmbătă, 5 septembrie, în jurul prânzului.
Așadar, declarăm deschis procesul de admitere la cursa The Speed Project România pentru echipa 321sport #RunningCulture!
Nu există restricții de participare din partea organizatorilor, dar anturajul la alergare trebuie:
  1. Să fi terminat cel puțin un maraton sau un semimaraton cu timp mediu spre bun (maraton în sub 4h30m, semimaraton în sub 2h00m).
  2. Să fie capabili să alerge o distanță de aproximativ 92 de kilometri în aproximativ 50 de ore.

Îi rugăm pe toți cei interesați să ne trimită un e-mail pe adresa start@321sport.ro până duminică, 19 iulie, ora 20:00, în care să adauge cei mai buni timpi pe care i-ați avut până acum: 10k, 21k, 42k, ultramaraton, evident unde este cazul.

De ce să participați la această cursă?
Pentru că suntem convinși că o să fie experiența vieții noastre!
Așa că haideți alături de noi pentru a scrie istorie împreună! Atunci când alergăm împreună, suntem o mare familie, iar sentimentul ăsta este cel mai mișto din lume. Ne crește pulsul doar când ne gândim la toată această nebunie. Toate detaliile despre proiect sunt disponibile aici. #TSPDIY

De ce să participați alături de noi la cursă?
Noi de 4 ani alergăm de la apus la răsărit și de la răsărit la apus, am făcut cele mai nebune și neconvenționale curse din România (#TuraDeVis, 22:22).
Recomandăm clipul de mai jos pentru a înțelege conceptul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu