TOP 5 boxe portabile pentru alergare

Se întâmpla în primăvara lui 2015, atunci când am început să ascultăm muzică la boxele Ultimate Ears, chiar de la primele antrenamente 321sport. De atunci, nicio alergare nu se întâmplă fără muzică. Ne-am îndrăgostit iremediabil de atmosferă, de sunetul de calitate al muzicii, de vibrația găștii la ascultarea celor mai motivante piese. De ce? Pe scurt, pentru că:
”Pentru că sunetul ajunge, din difuzoare până-n sânge.
Pentru că inima ta moare, atunci când sunetul dispare.”

De aceea, credem cu tărie că boxele sunt cu adevărat necesare atunci când vrem să ne bucurăm cu adevărat de muzica pe care o ascultăm. Sportul și muzica fac echipă bună. Aici am scris pe unde le-am purtat de-a lungul timpului.

Iar acum vine întrebarea: la ce ne uităm înainte să cumpărăm boxe portabile pentru a le folosi și la alergare?
Esențiale, din punctul nostru de vedere, sunt 3-4 calități, restul sunt în funcție de preferințele fiecăruia dintre noi:

  • Sunetul să fie de calitate. Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante criterii. Ideal, să aibă sunet clar și plin. În general, cu cât este mai mare o boxă, cu atât sunetul este mai puternic și mai clar.
  • Durata de viață a bateriei. Există modele performante care pot reda muzică până la 10 ore cu o singură încărcare sau boxe care redau până la 20 de ore.
  • Să fie rezistente la orice. Pentru momentele când le scapi în apă, dai cu ele de pământ sau asfalt, bineînțeles, din greșeală.
  • Iar dacă are și modul #partyup, iese o petrecere pe cinste pentru că poți lega zeci de boxe la o singură sursă.
  • Să fie ușoară pentru a o lua cu tine peste tot.

Așadar, iată lista noastră de TOP 5 cele mai bune boxe portabile:

1. Ultimate Ears, MegaBoom 3. Dacă ai o boxă portabilă MegaBoom 3, ești gata de orice aventură! E rezistentă la apă, cu un sunet și bass puternic, clar și acoperire 360°.  Este boxa perfectă pentru orice petrecere. Megaboom 3 încântă cu un sunet puternic și captivant. Beneficiind de procesarea sunetului, aceasta redă un sunet foarte atent balansat și clar la orice nivel de volum. Sunet 360°. Autonomia bateriei este de 20 de ore, iar boxa primește semnal wireless de la o distanță de maximum 30 m. Boxa este concepută să fie băgată la apă, dar să continue să funcționeze. Beneficiind de IP67, ce atestă rezistența la apă și la praf, aceasta poate fi scufundată, fără niciun risc, pana la 1 metru în apă, pentru maximum 30 de minute. În plus, aceasta mai și plutește. Design-ul e indestructibil, așa că dacă o mai scapi din mână, nu-ți face griji. Prețul este 683,99 RON.
2. Ultimate Ears, Boom 3. Boom 3 este o boxă portabilă care debordează de energie. Nu exagerăm dacă spunem că este sufletul petrecerii! Propagă un sunet stereo de 360 de grade cu un bass adânc, oriunde alegi să te însoțească. Ultimate Ears a perfecționat design-ul cilindric al boxei pentru a reda sunetul într-un mod captivant și stereo, difuzat în toate direcțiile. Boxa este rezistentă la apă (IP67), este incredibil de ușoară. BOOM 3 creează un bas intens pe care nu doar îl poți auzi, ci și simți. Iar spre deosebire de boxele portabile obișnuite, redă corect fiecare sunet. Fără exagerări sau distorsionări. Autonomia bateriei este de 15 de ore, iar boxa primește semnal wireless de la o distanță de maximum 30 m. Folosește #PartyUp, în aplicația Ultimate Ears, pentru a împerechea 2, 3, 4… peste 150 de boxe portabile Ultimate Ears pentru experiența supremă surround. Poți împerechea orice generație de boxe Ultimate Ears de la BOOM, BOOM 2, BOOM 3, MEGABOOM si BOOM 3. Prețul este 512,99 RON.3. JBL Flip 4 este noua generație Flip premiată la CES 2017. Este o boxă portabilă bluetooth care oferă un sunet stereo surprinzător de puternic. Acest speaker compact este alimentat cu o baterie reîncarcabilă Li-ion de 3000mAh și o autonomie capabilă să redea pana la 12 ore de sunet de înaltă calitate. Având un aspect sportiv, boxa dispune de un material waterproof ce rezistă la aproape orice tip vreme sau…party. Acesta dispune și de un speaker ce anulează ecourile și zgomotul pentru conferințe telefonice de înaltă calitate, iar tehnologia JBL Connect+ poate conecta mai multe boxe pentru a amplifica experiența muzicală. Cu o simplă apăsare de buton, JBL Flip 4 poate activa vorbirea cu Siri sau Google Now. Autonomia bateriei este de 12 de ore și are IPX7, ceea ce înseamnă că poți ieși cu ea în ploaie sau scăpa în apă. Prețul este 478,99 RON.
4. Coocheer®. Boxa Coocheer are lumini flashing pentru petreceri ce se sincronizează cu sunetul, bass profund și clar, fără distorsiuni chiar și la cel mai mare volum. Rezistentă la apă și la praf, Coocheer IP67 e făcută dintr-un material siliconabil TPU, și chiar poate fi scufundată complet în apă. Difuzorul bluetooth Coocheer poate alimenta muzica pentru mai mult de 20 de ore de redare.  Microfon încorporat, să poți vorbi la telefon când e nevoie. Prețul este 269,99 RON.5. Philips SB500A. LED-urile multicolore cu design unic pulsează în ritmul muzicii, aducând muzica la viaţă şi dând petrecerii o nouă dimensiune. SB500 oferă sunet de calitate şi bas de mare impact la orice volum. Tot acest bas exploziv este produs de două difuzoare frontale şi două radiatoare de bas la fiecare capăt. Rezistentă la apă, la şocuri şi la petreceri. Boxa SB500 este creată să facă faţă oricărei provocări. Având clasa de protecţie IPX7, poate să rămână în apă de până la 1 metru adâncime timp de 30 de minute. Bateria reîncărcabilă încorporată îți permite să te bucuri de muzica proprie fără bătaia de cap a cablurilor de alimentare încurcate şi căutarea incomodă a unei prize electrice. Autonomia bateriei e de 8 ore. Prețul este 587,00 RON. 

Trebuie să știi că toate linkurile sunt cu afiliere, iar prin cumpărare, ajuți la dezvoltarea 321sport #RunningCulture.
Iar dacă reprezinți un magazin sau un brand și vrei să faci parte din acest demers educațional dedicat sportivilor amatori, te rugăm să ne trimiți un e-mail la adresa start@321sport.ro.

Zi cu muzică și spor(t) tuturor!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu