Cum ne-am îndrăgostit iremediabil de boxele Ultimate Ears

Se întâmpla în primăvara lui 2015: atunci puneam mâna pentru prima dată pe o boxă Ultimate Ears Boom (prima ediție). Era neagră și avea o etichetă roșie (este cea din mijloc din poza de mai jos). Însă nu știam că vom începe o prietenie care va dura ani de zile.

Văzusem multe boxe portabile până atunci și toate purtau aceeași “etichetă”: produse care arată și sună bine doar în reclame, căci în realitate nu sunt bine finisate, iar sunetul e similar unui radio portabil din 2005.

Așadar avem o boxă, ce facem cu ea? Din prima săptămână de viață am adus-o la antrenamentele 321sport. Și-am început să ne antrenăm pe muzică. Săptămână de săptămână, indiferent de vreme, boxa a semnat condica de prezență în toate momentele în care alergam. A prins caniculă, dar a prins și zăpadă. A căzut pe jos de câteva (zeci) de ori. A redat atât Rammstein, cât și Despacito. Ne-a făcut să zâmbim și ne-a motivat de fiecare dată.

Pe parcurs au apărut noi versiuni: Boom 2 și Mega Boom. Și acestea și-au făcut apariția treptat în toate evenimentele 321sport: la antrenamentele #dela1la21, la toate cursele făcute la București sau prin țară, dar și la clasele de cycling sau la evenimentele organizate de noi (mai jos veți găsi video-uri cu locuri în care am folosit boxele).

Credem că sportul și muzica fac echipă bună, iar relația de prietenie dintre 321sport și Ultimate Ears o să dureze ani și ani, cât timp vom face sport.

Și acum hai să vă spunem de ce ne plac aceste boxe:
1. Sunetul este răspândit 360 grade.
2. Sunt rezistente la orice. Le-am scăpat în apă, am dat cu ele de pământ sau de asfalt (din greșeală!). Numai fotbal n-am jucat cu ele, dar suntem convinși că dacă ar fi mai rotunjoare, s-ar descurca perfect drept mingi.
3. Modul #partyup este cea mai mișto treabă: poți lega zeci de boxe la o singură sursă. Iese o petrecere pe cinste. Noi am făcut o astfel de petrecere la Bucharest Half Marathon în mai 2017, iar câțiva alergători străini ne-au spus că nu au mai văzut o astfel de atmosferă.
4. Bateria ține exact cât scrie. Testat de noi. De sute de ori.
5. Arată senzațional (paleta de culori este incredibilă), iar materialul exterior este extrem de plăcut la atingere.
6. Sunt ușoare și pot fi ținute în mână (sau în rucsac) la alergare.

Tura de vis

#dela1la21

Clasă de cycling făcută doar cu boxele Ultimate Ears
https://www.facebook.com/321sport/videos/837067503063482/

VLC 2016
https://www.facebook.com/321sport/videos/741710909265809/

Boxele portabile Ultimate Ears sunt disponibile la Altex și Emag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu