Cea mai șmecheră echipă la Semi București 2020: target 1h50m + playlist!

Acesta este un exercițiu de imaginație al lui Radu Restivan, antrenor de atletism 321sport #RunningCulture, pacer, DJ, cărător de steag, party starter și lista poate continua.

Am emoții mari pentru că pe 10 mai 2020 voi fi pacer pentru o mulțime de alergători de la Bucharest Half Marathon. Ne-am antrenat din octombrie 2019 până în mai 2020 în sezonul 11 #PotSaZbor #dela1la21 alături de Under Armour, timp în care am avut zeci de sesiuni de pregătire: alergări ușoare, tempo, fartlek, intervale, long run-uri și exerciții speciale. Sunt bucuros că am putut să antrenez o echipă de oameni super motivați, care au venit în fiecare marți și miercuri la antrenamentele 321sport #RunningCulture.

Cam așa de bine o să arătăm înainte de start 😀

Acum a venit marele test pentru toți alergătorii care vor participa la cea mai mare sărbătoare sportivă a primăverii! Alături de Ergo am pregătit două trupe care vor trage tare la această ediție: cei sub 1h40m și cei sub 1h50m. Vom pleca separat de la start și vom avea pace-uri diferite, dar în gând vom fi împreună de la start și până la finish. Pe lângă cele două grupuri rapide, colegii din 321sport vor rămâne alături de cei care fac pentru prima dată un semimaraton și nu îi vor lăsa în urmă orice s-ar întâmpla!

Să trecem la lucrurile importante: eu voi fi pacer pentru finish în sub 1 oră și 50 de minute, așa că va trebui să menținem un pace mediu de 5 minute și 12 secunde pe kilometru. Nu o să fie ușor, asta este sigur, dar de asta ne-am antrenat din greu!

Numerele de concurs sunt pregătite, restul este poveste!

Știu că tentația de a pleca tare de la start va fi mare, dar, cum se zice în popor, hold your horses. O să plecăm cu 5 minute și 20 de secunde pe kilometru și vom “pierde” câteva secunde în prima parte a traseului, dar vom recupera mai târziu, când traseul va fi mai liber. Important este să rămânem grupați încă de la start, iar dacă este nevoie de opriri la toaletă, să știți că grupul va lua pauze, așadar creșteți ritmul când știți că vine toaletă, apoi ne prindeți din urmă.

Anturajul la alergare este esențial. Dar știți deja asta de la antrenamente. Alături de mine sunt frații Cătă Vlăduț care este omul cu cele mai multe prezențe la antrenamentele 321sport, cât și Cosmin Bobonete de la Craiova Running Club, care este șeful alergării din Bănie și cel mai rapid rocker pe care-l știu. Așa că ați nimerit niște paceri bestiali, care or să vă facă ziua de vis.

Cei mai paceri dintre paceri: Radu Restivan, Cosmin Bobonete, Cătălin Vlăduț

O să cărăm multe boxe cu noi. Și nu, nu o să se audă Eye of the tiger, nu suntem genul. O să bubuie Vegedream, Rammstein, Linkin Park și tot felul de artiști mai mult sau mai puțini dubioși, dar care știm că ne duc super motivați la linia de finish.

Serios, chiar venim cu multe boxe. Foarte multe boxe Ultimate Ears pe care le folosim la toate antrenamentele 321sport.

Pregătiți echipamentul și ne vedem duminică dimineață la start. Împreună scriem istorie. Îmi crește pulsul doar când mă gândesc. Atunci când alergăm împreună, suntem o mare familie, iar sentimentul ăsta este cel mai mișto din lume.

Și un aspect foarte important: playlistul lui Restivan de la Bucharest Half Marathon 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu