Spinning Fun with Restivan: pedalăm și ne distrăm împreună!

Știm cu toții că sportul reușește mereu să creeze un impact pozitiv asupra oamenilor și că, totodată, reprezintă una dintre principalele surse de bucurie, satisfacție, împlinire sau încredere în rândul tuturor sportivilor amatori sau profesioniști. În perioada aceasta alegem să ne reinventăm, nicidecum să renunțăm!

De aceea, v-am mai pregătit o surpriză: 3 clase de Spinning Fun with Restivan într-un mod mega spontan, miercuri și joi de la 19:00 și sâmbătă de la 11:00!
Iar dacă vă și filmați cum pedalați în apartament și înregistrați apoi video-ul pe , puteți câștiga super premii de la Zuzu Fit.

Doar săptămâna această vă așteaptă o atmosferă cu adevărat incendiară, așa că vă așteptăm pe toți alături lui Radu Restivan, antrenorul și fondatorul comunității 321sport și Instructor Silver Level Schwinn Cycling.

Poate nu mulți știți asta despre Radu, dar predă clase de indoor cycling (spinning) de peste 5 ani și o face în felul lui, adică oferă 110%!

Clasele de spinning vor fi ținute de Radu pe o bicicletă M3i de la Keiser România, iar participarea este gratuită! Haideți să pedalăm împreună!
Mai multe informații despre bicicleta M3i aici și în clipul de mai jos.


Iar dacă vreți și voi să susțineți campania umanitară pe care am lansat-o luna aceasta, să știți că încă mai aveți timp. Până acum am ajuns la peste 11.000 de lei care vor merge către spitalul de 350 de paturi din Bucureștii Noi! Orice donație pentru a-i sprijini pe medicii care în perioada COVID-19 sunt în plin maraton de salvare a vieților, e bine-venită.

Mai multe detalii despre cea mai mare campanie umanitară 321sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu