Povestea 321sport #dela1la21 continuă. Alergăm în fiecare marți!

Au trecut peste 5 ani de când comunitatea 321sport a luat naștere, iar de atunci seara de marți a devenit cea mai importantă seară a săptămânii pentru mulți dintre noi! Indiferent de vremea și de condițiile de afară, marțea am alergat împreună și nu am lăsat pe nimeni în urmă. Am alergat pe ploaie, vânt, viscol, caniculă.

Pentru că, în acest moment trăim vremuri dificile, în care nu recomandăm alergarea în aer liber, vrem să ne ținem de promisiunea făcută în 2015, iar seara de marți să rămână sfântă pentru alergători!

Așa că, în fiecare marți, la ora 19:30, alergăm împreună! Nu o să ne vedem în Herăstrău, dar o să fim împreună în mediul digital și vom face cea mai mare conferință live de alergare.
Pregătiți echipamentul de alergare, anunțați-vă prietenii și haideți să petrecem timp de calitate împreună, chiar și de la distanță!

Dacă nu v-ați instalat aplicația Zoom pe calculator sau telefon, a sosit momentul! La ora 19:25 accesați link-ul de participare: în curs de actualizare.

Transmisiunea live durează 40 de minute și trebuie să fim eficienți! Începem la 19:30 fix, facem o încălzire rapidă, apoi poza de grup și trecem la alergare (fiecare cum poate: prin casă, pe bandă!).

În fiecare marți seara, #AlergAcasa devine îndemnul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu