The Pathan Project – un documentar fabulos, disponibil online în luna aprilie

The Pathan Project este un documentar pe care am avut bucuria să-l văd la Transylvania Mountain Festival 2019, atunci când am prezentat 5778, documentarul filmat la UTMB 2019. Mai sincer de atât nu am cum s-o spun: în timp ce mă uitam la The Pathan Project, parcă-mi curgeau bale din gură și-mi tot spuneam în minte: „Doamne, cât de mult mi-aș dori să pot să produc un astfel de documentar într-o zi”.

The Pathan Project este un adevărat deliciu pentru orice iubitor al sporturilor outdoor: are dramă, suspans, dar și extrem de mult umor. Chiar dacă povestea în sine reprezintă o călătorie și o încercare extrem de grea, documentarul are un feeling atât de natural, încât parcă-ți vine să crezi că povestesc despre cum au urcat la cota 1.700.

Protagoniști principali ai documentarului sunt Nicolas Favresse, Jean-Louis Wertz, Mathieu Maynadier și Carlitos Molina, iar întregul proiect a fost construit în jurul expediției pe care aceștia au făcut-o în Pakistan.

Documentarul The Pathan Project poate fi urmărit gratuit pe Youtube în perioada 1-15 aprilie 2020.

Dacă setea de aventură continuă, vă invit să urmăriți și 5778, documentarul pe care l-am filmat în Carpați și în Alpi. Sunt mândru și onorat că am putut să rulez un proiect 321sport în același cinematograf în care a fost proiectat The Pathan Project!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu