Pregătiți-vă echipamentul! Alergăm împreună în mediul virtual de la 19:30!

Au trecut peste 5 ani de când comunitatea 321sport a luat naștere, iar de atunci seara de marți a devenit cea mai importantă seară a săptămânii pentru mulți dintre noi! Indiferent de vremea și de condițiile de afară, marțea am alergat împreună și nu am lăsat pe nimeni în urmă. Am alergat pe ploaie, vânt, viscol, caniculă, dar și-n zile care s-au suprapus cu alte evenimente importante.

Doar că momentan trăim vremuri dificile, în care nu recomandăm sub nici o formă alergarea în aer liber. Seara de marți n-ar trebui să sufere, chiar dacă noi nu putem ieși din case.  Așa că, alergăm în fiecare marți de la 19:30, indiferent de orice! 

Marțea trecută am alergat împreună în mediul digital și pe lângă faptul că am fost mai mult decât ne-am așteptat – 20 de oameni, ne-am și luat o doză bine-meritată de super distracție și amuzament. Acest lucru ne permite să visăm în continuare și să ne dorim să creștem numărul de la săptămână la săptămână, astfel încât să facem cea mai mare conferință live de alergare. Așa că pregătiți echipamentul de alergare, anunțați-vă prietenii și haideți să arătăm și altor oameni că #AlergAcasa a devenit îndemnul nostru.

Cum procedați: instalați aplicația Zoom pe calculator sau telefon, iar la ora 19:25 accesați link-ul de participare.

Cum va decurge antrenamentul:

  • încălzire
  • poză de grup
  • alergare (alergare pe loc sau prin casă, fiecare cât poate și ce distanță poate)

LINK intrare în conferință: click aici pentru a intra în live! 

Luați-vă echipamentul ăla bun pentru că facem și poza de grup, exact așa cum se întâmplă în fiecare marți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu