#RevelionulAlergatorilor 2019-2020 a fost cea mai spectaculoasă alergare de final de an!

În 2015 ne-a venit ideea de a organiza contexte pentru a alerga împreună, iar de atunci realizăm foarte multe alergări și evenimente de running dedicate sportivilor amatori în București. Ne-am propus să ducem cultura de running în stradă și să unim oameni diferiți prin alergare. Așa că, fie că vorbim de alergări prin parc sau alergări de la apus până la răsărit sau de la răsărit până la apus, reușim să facem din oraș locul nostru de joacă și să profităm de toate locurile pentru a crea experiențe de neuitat.

În 2016 am decis să celebrăm împreună un revelion altfel. Așa a apărut #RevelionulAlergărilor, o alergare urbană în ultima zi din an. Ne-au surprins foarte plăcut reacțiile pozitive și proactive ale oamenilor. Din ce în ce mai mulți oameni, de toate vârstele, aleargă alături de noi de atunci.

Pe 31 decembrie 2016 am făcut o poză emblematică la Piața Romană, iar ideea a inspirat o mulțime de oameni să ni se alăture pe 31 decembrie 2017: așa a apărut o nouă poză din Piața Romană care a devenit definitorie pentru spiritul 321sport. Povestea a continuat și în 2018 la ediția a 3a din #RevelionulAlergatorilor, când am alergat de la Mikkeller până în centru și înapoi, iar pe traseu am refăcut fotografia care a consacrat evenimentul: energia a fost una fantastică, iar tradiția a continuat alături de cei mai frumoși oameni din oraș.

În 2019, senzația a fost că am fost mai mulți dect până acum la ultima alergare din an, că suntem o familie extinsă și unită și că această cultură de running din România crește frumos! Pe 31 decembrie, noi am ieșit la o petrecere urbană de alergare! Și, cel mai important, am avut parte de o experiență extraordinară, iar acest lucru poate fi confirmat de fiecare alergător care a participat. Am legat noi prietenii care, cu siguranță, vor trece testul timpului, iar toate amintirile create ne-au rămas imprimate în suflet!

În cei 10 kilometri alergați prin centrul orașului am reușit să facem o mulțime de fotografii care vorbesc despre cât de mișto ne simțim atunci când alergăm împreună. Și asta pentru că am reușit de-a lungul timpului să cultivăm acest spirit necompetitiv. Mai jos puteți vedea toate momentele. 🙂

Vă dorim tuturor un an în care să vă bucurați de fiecare alergare, să prețuiți oamenii de lângă voi și să fiți feriți de accidentări. Și, după cum știți, ne vedem în fiecare marți la 19:30 în Herăstrău și în fiecare miercuri pe pista de la Lia Manoliu la 19:00 și alergăm împreună.

Scriem povestea #RunningCulture în fiecare zi pe străzile din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu