Inevitabil ajungi să #potimaimult cu Gabriel la #TuraDeVis

Tura de Vis Winter Edition 2019 ne-a oferit oportunitatea perfectă pentru a-l cunoaște pe Gabriel, un tânăr de 31 de ani, care ne-a arătat că pentru el #potimaimmult înseamnă ambiție, pasiune, determinare. 
Împreună cu Zuzu Fit, ne-am propus să aflăm poveștile unor oameni incredibili și ce reprezintă pentru câțiva dintre eroii de sâmbătă să se autodepășească la unul dintre cele mai frumoase evenimente ale anului. 

Tura de Vis este cel mai mare eveniment al 321sport, care se desfășoară de două ori pe an și care reprezintă esența alergării în tot peisajul urban din România. Dacă la solstițiul de vară alergăm toată noaptea, de la apus până la răsărit, la solstițiul de iarnă alergăm împreună de la răsărit până la apus, împărtășim aceeași pasiune pentru alergare alături de alți oameni curajoși și împreună explorăm Bucureștiul în toiul iernii.

Gabriel Balmuș a terminat #TuraDeVis alergând 61,1 kilometri:

Am alergat pentru prima dată la #TuraDeVis și sunt foarte fericit că am ales să îmi setez un obiectiv provocator. Nu puteam alege un context mai bun pentru a face asta! Atmosfera m-a încărcat cu energie pozitivă, m-a motivat atunci când am simțit că nu mai pot, iar comunitatea a fost foarte primitoare și mi-a oferit încurajări atunci când am avut nevoie de ele.

Ce m-a făcut pe mine să alerg de la răsărit până la apus? Ambiția de a termina această tură de vis m-a făcut să alerg până la capăt, să termin ce mi-am propus, chiar dacă am avut un moment mai greu de depășit din cauza unei dureri la genunchi. Am participat la acest eveniment deoarece îmi plac evenimentele pe care le creează Radu și echipa lui și pentru că, să alerg distanțe lungi mă învață să am mai multă răbdare cu mine, să fiu mai prezent și  mai încrezător.

Oamenii care își doresc să iasă alerge la #TuraDeVis sau la orice alergare 321sport, trebuie să-și amintească că nu se pune accentul pe cursă, că aici suntem o comunitate și e bine să rămânem împreună și în timpul alergării.

#TuraDeVis Winter Edition 2019 este un proiect 321sport #RunningCulture powered by Zuzu Fit și încurajat de  Garmin România.

Aici puteți citi întreaga poveste a celei de-a 3 ediții de iarnă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu