Revelionul Alergătorilor 2019-2020: ultima alergare din an!

Pentru al patrulea an consecutiv, pe 31 decembrie, de la 15:00 – 16:30, organizăm Revelionul Alergătorilor, o alergare de 10 kilometri prin centrul orașului în care ingredientele principale vor fi: sportul, muzica și zâmbetele!

Este felul nostru de a sărbători un an în care am putut să facem sport și să participăm la competiții! Știm că mulți oameni își spun că “de la anul se apucă de sport”, așa că noi ieșim în stradă ca să le arătăm că îi așteptăm în echipa 321sport în 2020 (psst, în fiecare marți seară ne vedem la 19:30 în Herăstrău, organizăm antrenamentele #PotSazbor #dela1la21 powered by Under Armour dedicate începătorilor).

Ne întâlnim în parcul Herăstrău (intrarea dinspre Piața Charles de Gaulle), facem încălzirea, apoi pornim în alergare spre centrul orașului. Vor fi două variante de traseu (una scurtă de aprox. 5 kilometri și una lungă de aprox. 10 kilometri).

Știm că sportul nu e tocmai ușor (da, uneori transpirăm, alteori avem febră musculară), însă noi încercăm să combinăm sportul cu distracția și să facem niște antrenamente care nu doar ne obosesc, dar care ne și bucură. 🙂

În ultima zi din 2018 am alergat prin tot orașul 10 kilometri care ne-au adus multe aplauze și claxoane de la toți cei care ne-au văzut. Suntem siguri că am reușit să convingem câțiva oameni să ni se alăture la sport!

Felicităm toți alergătorii pentru performanțele din 2019 și le urăm un an nou plin de bucurii și lipsit de accidentări. La mulți ani cu spor(t)!

Revelionul Alergătorilor este un eveniment 321sport #RunningCulture. Mai jos găsiți câteva fotografii de pe traseu, cât și explicații despre locurile în care am alergat în anii trecuți. 🙂

Am alergat pe Bd. Iancu de Hunedoara.

Startul l-am dat din parcul Herăstrău, acolo unde în fiecare marți seară organizăm antrenamentele 321sport.

Ne-am oprit în fața Palatului CEC, una dintre cele mai frumoase clădiri din București.

Piața Universității plină de alergători!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu