#KMpentruVIITOR: Lucrurile bune trebuie spuse – echipament sportiv pentru copii surzi!

#KMpentruVIITOR este un proiect 321sport prin care ne dorim să oferim echipament sportiv pentru copii talentați la sport, dar care au nevoie de sprijin pentru a-și urma visul! Proiectul a început la alergările 321sport, când am invitat oamenii să scrie distanța alergată și să folosească tag-ul #KMpentruVIITOR, iar noi ne-am angajat să strângem fonduri pentru a lua pantofi de sport și treninguri pentru copii! Până în prezent am reușit să ajungem pe la peste 100 copii din țară și din București și sperăm ca pe viitor acțiunea să devină din ce în ce mai vizibilă!

Pe 11 noiembrie 2019 am avut bucuria să mergem la Liceul Tehnologic Special nr. 3 din București, acolo unde am descoperit o mulțime de copii care au rezultatele excelente la sport: clasări în top la mai multe crosuri, competiții de fotbal sau de gimnastică. Așa cum spunem de fiecare dată la antrenamentele noastre, sportul are puterea de a uni oamenii indiferent de particularitățile fiecăruia, iar în momentul în care facem mișcare, toți suntem o echipă.

Vlad Perianu este surd, însă de ani de zile vine la antrenamentele 321sport și este un exemplu pentru toți cei din jur: muncește incredibil, are rezultate fantastice, iar în viața de zi cu zi este alături de alți copii surzi, muncind la Liceul Tehnologic Special nr. 3. Vă invităm să citiți povestea lui Vlad în care spune cum sportul l-a ajutat să arate cine este cu adevărat!

Vlad și Radu înainte de a oferi echipamentele sportive pentru copii

Așadar din banii strânși la o competiție din trecut, am reușit să cumpărăm echipament sportiv (pantofi sport și treninguri) pentru 11 copii! Întâi am vorbit despre importanța sportului în viață și cum acesta ne ajută să fim mai buni, apoi am trecut la partea de mișcare alături de domnul antrenor Ioan Moisa. După ce am făcut sport, i-am invitat pe cei mici să vină la antrenamentele 321sport și sperăm să se alăture comunității noastre pe viitor!

Cea mai frumoasă oră: ora de sport!

Sportul este cel mai bun numitor comun între oameni!

Mulțumim tuturor celor care au donat și ne-au ajutat cu această acțiune (participanții la 22:22, Corina și colega ei, Florin, Vlad și mulți alții)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu