Bucharest Marathon 2019: ne-am depăşit limitele şi am zburat în alergare! (Foto)

Bucharest Marathon 2019: ne-am depăşit limitele şi am zburat în alergare! (Foto)

Timp de 6 luni ne-am antrenat împreună. Am fost sute de oameni care ne-am pregătit pentru a termina una dintre cele trei probe: de 10 km, 21 km sau 42 km din cadrul Bucharest Marathon 2019.

Au fost peste 45 de antrenamente serioase, atent structurate şi organizate într-un program gândit astfel încât alergătorii să îşi atingă obiectivele în deplină siguranţă. Au fost şi alergări frumoase, altele provocatoare, iar unele cu adevărat grele. Dar fiecare a avut scopul ei în întreg puzzle-ul de antrenamente.

Am organizat şi workshopuri educaționale, clase de forță și multe-multe altele, iar cu o zi înainte de cursa cea mare am alergat împreună cu doi altelţi de elită veniţi în capitală special pentru Bucharest Marathon. Iar toate astea s-au întâmplat pentru că ne-am unit forţele cu cei de la Under Armour şi împreună am demonstrat că fiecare alergător poate zbura în alergare!

Ziua maratonului a fost plină de zâmbete, energie pozitivă şi depăşirea limitelor. Pentru unii dintre alergători a fost prima competiţie, iar pentru alţii a însemnat primul personal best. Dar indiferent de ritmul în care a alergat fiecare şi de obiectivele pe care le-am avut, s-a simţit spiritul de echipă şi faptul că facem parte cu toţii din 321sport Running Familia!

Acum, după ce am tras linie, am luat-o de la capăt şi aşteptăm să ne mărim comunitatea pentru că am început un sezon nou de antrenamente #PotSaZbor #dela1la21 II powered by Under Armour.

2 Comments

  • Mioara predescu Posted October 27, 2019 7:52 am

    Cu voi si ajutata si de pasiunea si prietenia voastra, am alergat prima oara in concurs. Experienta frumoasa , unica,! Se va mai repeta cu siguranta! Bravo voua pentru ce faceti!

    • Corina Nițescu Posted October 28, 2019 11:33 am

      Ne bucurăm că faci partea din această mare familie de alergători şi că alături de noi ai reuşit să îţi atingi obiectivele! <3

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

youtube
facebook
instagram
twitter