321sport Shakeout Run 2019: O zi incredibilă pentru alergătorii din comunitate!

Sâmbăta asta am avut ocazia pentru al doilea an la rând să alergăm alături de elitele venite în capitală pentru Bucharest Marathon 2019.

A fost o zi incredibil de frumoasă, iar noi am început alergarea de la Mikkeller Bucharest şi am continuat traseul prin centrul oraşului. Am avut finish-ul în zona Under Armour din Piața Constituției, acolo unde ni s-au alăturat doi atleți de elită, împreună cu care am alergat prin Parcul Izvor. Am fost fericiți și onorați să putem face sport împreună cu unii dintre cei mai buni atleți din lume!

După o tură de aproximativ 10 kilometri am simţit că suntem pregătiţi cum se cuvine pentru a participa a doua zi la competiţiile din cadrul Bucharest Marathon. Mai mult, faptul că am putut discuta cu atleţi de elită, a fost o adevărată oportunitate pentru alergătorii din comunitate şi asta ne-a motivat să dăm şi noi tot ce avem mai bun în cadrul competiţiilor.

Mulțumim echipei Under Armour România pentru prilejul oferit de a cunoaște și de a alerga alături de sportivi de elită mondială!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu