Ne vedem la WorldClass pentru un antrenament de forţă #PotSaZbor #dela1la21 X2

În sezonul trecut, antrenamentele susţinute la WorldClass în cadrul programului #PotSaZbor #dela1la21 powered by Under Armour & 321sport au fost super utile şi super apreciate de alergători.

Aşadar, cu puţin înainte de Bucharest Marathon, reluăm acest tip de antrenament şi propunem o întâlnire sâmbătă, 5 octombrie, începând cu ora 15:00, la World Class ParkLake.

Care este scopul acestui antrenament?

Forța este un element foarte important în antrenamentele de alergare, iar în programul nostru punem accentul pe o pregătire cât mai serioasă înainte de Bucharest Marathon.

Alături de partenerii de la World Class am pregătit un antrenament special dedicat dezvoltării forței pentru alergători, care va avea trei zone de lucru: lower body, upper body și coreGradul de dificultate al acestui antrenament este ușor spre mediu.

Sesiunea va fi condusă de o echipă de traineri WorldClass și de Radu Restivan (Antrenor de atletism la 321sport). Ora de începere este 15:00, dar te rugăm să ajungi din timp pentru a te schimba și pentru a te pregăti de clasă.

Detalii logistice: să te echipezi corespunzător, să ai un prosop şi apă pentru hidratare.

Accesul la antrenament se face prin trimiterea unui email la adresa corina[@]321sport.ro care să conțină codul unic de participare din programul #PotSaZbor #dela1la21 X2. Dacă nu ai deja un cod alocat, înscrierea se poate face aici.

Atenție! Sunt disponibile 40 locuri, așa că înscrieţi-vă cât mai curând! Tragem linie fie când s-a atins numărul de locuri limită, fie vineri, 4 octombrie, ora 12:00.

* Confirmarea înscrierii va veni pe mail într-un interval de 24 de ore.

Aici poţi vedea cum a fost la primul antrenament organizat împreună cu World Class România»

***

World Class România și-a făcut o misiune din a inspira și motiva românii să fie mai activi, mai des, pentru a se bucura de o viață mai sănătoasă. Dat fiind că majoritatea românilor consideră lipsa timpului drept principala cauză pentru care nu fac sport, World Class și-a unit forțele cu Under Armour și Bucharest Running Club pentru a organiza o serie de evenimente sportive, astfel încât mișcarea să fie mai accesibilă pentru toți cei care vor să adopte o rutină sănătoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu