Hai cu noi să explorezi traseele Sun Challenge Văcărești 2019

Finalul lunii septembrie aduce un eveniment super drăguț: Sun Challenge Văcărești, o cursă ce va avea loc în singurul parc natural dintr-un mediu urban din țară: Parcul Natural Văcărești.

De ce este special acest eveniment? Pentru că toți banii strânși din taxa de înscriere vor merge către Administrația Parcului Natural Văcărești, iar aceștia vor fi folosiți pentru implementarea unor programe de conservare ale țestoasei de apă (Emis orbicularis).

Alergăm împreună, ne simțitm bine, ne bucurăm de peisaje impresionante și, mai mult, ajutăm la crearea de maternități speciale pentru țestoaste. ❤️

Dar, până la evenimentul cel mare, organizăm împreună cu SUN PLAZA un antrenament special în care explorăm împreună traseele de la cursa de 5k și 10k

Când are loc antrenamentul?

Sâmbătă, 3 august, ora 8:30

Unde are loc antrenamentul?

SUN PLAZA, intrarea dinspre Calea Văcărești

Cum ne organizăm?

Facem încălzirea împreună, după care vom porni pe traseul de recunoaștere al Sun Challenge Văcărești 2019. Pentru începători vom face o tură scurtă (ceea ce înseamnă o distanță de 5 kilometri), iar pentru cei mai experimentați vom alerga două ture pe același traseu (ceea ce înseamnă o distanță totală de 10 kilometri).

* Poți vedea aici harta traseelor pregătite pentru Sun Challenge Văcărești 2019, eveniment care va avea loc pe 28 septembrie 2019. Noi îl vom explora împreună pe primul dintre cele două.

Și dacă nu te-am convins să vii alături de noi, mai jos îi poți vedea pe Radu și pe Daria cum se pregătesc pentru cursă. Ei sigur îți vor transmite din entuziasmul lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu