PROVOCARE: 60k de vară cu 321sport și Under Armour

Venim cu o nouă provocare 321sport x Under Armour. Chiar dacă este vară și gândul ne este mai mult la vacanță, ne dăm seama cât de important este să nu ne oprim din antrenamentele noastre! Așa că începând de astăzi, 19 iulie, și până pe 19 august, dăm startul unui adevărat challenge pe aplicația MapMyRun.

Ce trebuie să faci pentru a intra în joc? Împrietenește-te cu Radu Restivan pe MapMyRun, iar el te va adăuga în challenge. În perioada menționată (19 iulie-19 august) va trebui să alergi minim 60 de kilometri, iar aceștia să fie contorizați în aplicația MapMyRun. Apropo, știați că pantofii inteligenți Under Armour se pot conecta direct cu aplicația MapMyRun, iar de acolo puteți afla detalii precum cadența folosită la alergare sau distanța parcursă? How cool is that?!

Care e scopul provocării? Vrem să te ajutăm să te autodepășești și să nu îți găsești scuze pe timpul verii!

Ce poți câștiga? Pe lângă faptul că vei face mult mai mult sport în perioada asta, poți fi câșigătorul unui echipament Under Armour (șort și tricou de alergare). Trebuie doar să te asiguri că ai bifat condițiile de mai sus și vei fi înscris automat în tragerea la sorți 😊

Așadar, așteptăm ca alergătorii din toată țara să se alăture antrenamentelor noastre! Indiferent de distanța care ne desparte, suntem toți o echipă!

*numărul total de alergători care pot participa la challenge este de 200, iar adăugarea lor în challenge se va face în ordinea înscrierii.

UPDATE 19.08.2019: În cadrul provocării s-au înscris 50 de persoane care au respectat întocmai regulile menționate mai sus. În urma tragerii la sorți (cu ajutorul random.org) s-a decis următorul câștigător: Elena Iuliana Petrenciuc, pe care o rugăm să ne trimită un email la start@321sport.ro pentru a primi mai multe detalii despre cum poate intra în posesia premiului.

Dacă faci fotografii de la antrenamente, nu uita să dai un tag către #PotSaZbor și #dela1la21. Ne place să fim cu ochii pe prietenii noștri alergători! ❤

***

Anul acesta ne-am unit forțele cu cei de la Under Armour, care au devenit și partenerii tehnici ai Bucharest Half Marathon 2019 și Bucharest Marathon 2019. Împreună organizăm sezonul 10 #dela1la21, despre care poți afla mai multe detalii aici. Dacă ești din București, te așteptăm la antrenamentele noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu