Tehnică de alergare: învățăm să ne antrenăm corect la #PotSaZbor

De la antrenament la antrenament, echipa 321sport  powered by Under Armour începe să fie din ce în ce mai bună. Alergătorii se pregătesc intens pentru a alerga primul lor semimaraton sau maraton, ori, după caz, să scoată cel mai bun timp la Bucharest Marathon 2019.

Și pentru că știm cât de important este să te antrenezi corect, am decis să abordăm și partea teoretică a lucrurilor. Miercuri seara, în cadrul antrenamentului dedicat avansaților, am discutat peste o oră despre abordarea tehnicii de alergare.

A fost o lecție super importantă pentru alergători, mai ales că au avut ocazia să pună în practică ceea ce au învățat. Fiecare a avut un test de 10×100 m în care Radu și Ergo le-au analizat postura de alergare și le-au oferit feedback constant.

La finalul antrenamentului s-au tras concluzii despre cum postura și tehnica de alergare este super importantă în curse pentru a avea un consum cât mai mic de energie și pentru a evita accidentările.

Pentru că oamenii din comunitatea 321sport au primit atât de bine genul acesta de antrenament și pentru că știm cât de important este să dezvoltăm educația sportivă în rândul alergătorilor, vom relua acest gen de discuții. Ne dorim ca pe termen lung să îi ajutăm pe oameni să crească constant, iar acest proces să fie unul sustenabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu