Forța specifică pentru alergători, un chin frumos și necesar!

Mulți alergători aflați la început de drum aleg să facă doar alergare, însă forța specifică este extrem de importantă pentru a menține o relație pe termen lung cu alergarea. Exercițiile de forță gândite pentru alergători au rolul de a întări articulațiile, de a tonifia musculatura și de a proteja sportivii să nu se accidenteze.

Sâmbăta trecută am ținut un nou antrenament de forță dedicat alergătorilor, care a inclus trei zone de pregătire: upper body, lower body și core. Antrenamentul a fost condus de către Horațiu Dumitrescu (Personal Training Manager la World Class și fost atlet de performanță) și colegii lui de la World Class, alături de Radu Restivan și Flavia Matei (antrenorii 321sport).

Totul s-a desfășurat în cadrul proiectului #PotSaZbor #dela1la21 powered by Under Armour & 321sport, în cadrul căruia pregătim alergătorii pentru Bucharest Half Marathon, eveniment organizat de Bucharest Running Club.

Dacă vrei să te alături și tu programului nostru, citește toate detaliile aici și înscrie-te în formular. Te așteptăm la antrenamente!

Foto: Silviu Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu