Un nou test al pantofilor HOVR Infinite la #PotSaZbor #dela1la21

Am pregătit o nouă sesiune de testare a pantofilor Under Armour HOVR Infinite în cadrul programului #PotSaZbor #dela1la21. La alergarea de miercuri, 3 aprilie, ce dedicată grupei avansaților, care va avea loc pe pista de atletism de la Lia Manoliu începând cu ora 19:00, vei avea oportunitatea de a-ți testa limitele cu această pereche de pantofi.

Vor fi puse la dispoziție 8 perechi de test (pentru damă: 36, 37.5, 38.5, 39 și 40, pentru bărbați 41, 42 și 43), iar metoda de închiriere a lor este prin trimiterea unui email la corina[@]321sport.ro în care trebuie specificat codul unic de participare în cadrul programului, numărul de pantof, plus inițialele. Primul email venit, primul servit! 🙂

Am pregătit și un tabel în care va fi actualizat statusul închirierilor, pentru a fi tot procesul unul transparent.

Under Armour au devenit în 2019 partenerii tehnici ai Bucharest Marathon și Bucharest Half Marathon, pantoful oficial al competițiilor va fi UA HOVR Infinite, model lansat în luna ianuarie 2019 în România.

***

UA HOVR Infinite este modelul de bază din colecția de pantofi pentru alergare UA HOVR. Are o amortizare neutră și a fost creat special pentru alergări pe distanțe mari, pentru a oferi alergătorilor un confort fără egal. Fiecare detaliu a fost analizat cu atenție pentru a oferi mai mult confort și mai mult suport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu