Se poartă Under Armour la Bucharest HALF MARATHON 2019

Mai sunt șase săptămâni până la Bucharest HALF MARATHON, iar organizatorii au lansat astăzi fotografii cu tricoul oficial al competiției.

Anul acesta partener tehnic oficial este Under Armour, iar tricourile pe care participanții la semimaraton le vor primi vor fi tricouri UA: roz pal pentru femei și verde marin pentru bărbați.

Dacă încă nu v-ați înscris încă la comepetiție, mai puteți face asta până pe data de 29 aprilie 2019, atunci când se închid oficial înregistrările. Iar până atunci vă așteptăm la antrenamentele 321sport x Under Armour.

Împreună ne pregătim pentru a învățat să zburăm în alergare! În cadrul programului #PotSaZbor #dela1la21 ne antrenăm pentru a termina într-un timp cât mai bun Bucharest HALF MARATHON.

Avem două grupe de antrenament, în funcție de obiectivele fiecăruia: grupa dedicată începătorilor are ca scop terminarea semimaratonului în timpul limită (3 ore), în timp ce grupa dedicată avansaților are ca scop terminarea cursei în sub 2 ore sau chiar în sub o oră și jumătate. Detalii despre program poți găsi aici. Te așteptăm la antrenamente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu